Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Στις 13 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπησηΑρνητικά αξιολογούν οι πολίτες τη συμφωνία με τα μέτρα και τα αντίμετρα, σε ποσοστό 76%, έναντι 16% που την αποτιμούν θετικά, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του Action24.
Στην πρόθεση ψήφου, η δημοσκόπηση καταγράφει διεύρυνση της διαφοράς μεταξύ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ κατά 1% συγκριτικά με τη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα από την ίδια εταιρεία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στην πρόθεση ψήφου έχουν ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 17%, ΝΔ 30% (19% και 33% αντίστοιχα με αναγωγή επί των εγκύρων), ΧΑ 7%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 6,5%, ΚΚΕ 6%, Ποτάμι 1,5%, ΑΝΕΛ 1,5%, Ένωση Κεντρώων 1,5%, ΛΑΕ 1%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%, Πλεύση Ελευθερίας 2%.
Στη δημοσκόπηση Το 73% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι τα συμφωνηθέντα μέτρα και αντίμετρα, αποτελούν καινούριο τέταρτο μνημόνιο, ενώ το 74% κρίνουν ότι τα μέτρα και αντίμετρα δεν προδιαγράφουν έξοδο από μνημόνια και τέλος της κρίσης.
Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα, το 32% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι θα εφαρμοστούν, έναντι 55% που θεωρούν ότι δεν θα εφαρμοστούν.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου