Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

NATO: Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στη φωτογραφία των Πρώτων Κυριών μαζί με Μελάνια, Μπριζίτ και Εμινέ Ερντογάν

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ 2015  Καλούς απογόνους

Ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες, όπως η Μελάνια Τραμπ και η Μπριζίτ Μακρόν, στάθηκε και ο «Πρώτος Κύριος», Γκοτιέ Ντεστενάι, σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, που εκπροσώπησε τη χώρα του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.NATO: Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στη φωτογραφία των Πρώτων Κυριών μαζί με Μελάνια, Μπριζίτ και Εμινέ Ερντογάν [photos]
Ο 44χρονος αρχιτέκτονας Ντεστενάι, που κατάγεται από το Βέλγιο, είναι ο σύζυγος του Ξαβιέ Μπετέλ, πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου από το 2013. Οι δύο άνδρες παντρεύτηκαν το 2015, αφότου η χώρα νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, όπως μεταδίδει το  People.
Ο Ντεστενάι συμμετείχε στις εκδηλώσεις που παρέστησαν οι σύζυγοι των υπολοίπων ηγετών του ΝΑΤΟ, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, που φορούσε ισλαμική μαντίλα. Μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν και το Μουσείο Rene Magritte των Βρυξελλών.
Ο 44χρονος είχε φιλικές συζητήσεις με πολλές από τις συζύγους, όπως αυτές του Ντόναλντ Τραμπ και του Εμανουέλ Μακρόν. Οι σύζυγοι ορισμένων εκ των ηγετών των 28 χωρών μελών του ΝΑΤΟ γευμάτισαν και σε ένα εστιατόριο των Βρυξελλών, ενώ φωτογραφήθηκαν στο Βασιλικό Κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου