Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

NATO: Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στη φωτογραφία των Πρώτων Κυριών μαζί με Μελάνια, Μπριζίτ και Εμινέ Ερντογάν

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟ 2015  Καλούς απογόνους

Ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες, όπως η Μελάνια Τραμπ και η Μπριζίτ Μακρόν, στάθηκε και ο «Πρώτος Κύριος», Γκοτιέ Ντεστενάι, σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, που εκπροσώπησε τη χώρα του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.NATO: Ο σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου στη φωτογραφία των Πρώτων Κυριών μαζί με Μελάνια, Μπριζίτ και Εμινέ Ερντογάν [photos]
Ο 44χρονος αρχιτέκτονας Ντεστενάι, που κατάγεται από το Βέλγιο, είναι ο σύζυγος του Ξαβιέ Μπετέλ, πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου από το 2013. Οι δύο άνδρες παντρεύτηκαν το 2015, αφότου η χώρα νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, όπως μεταδίδει το  People.
Ο Ντεστενάι συμμετείχε στις εκδηλώσεις που παρέστησαν οι σύζυγοι των υπολοίπων ηγετών του ΝΑΤΟ, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ, που φορούσε ισλαμική μαντίλα. Μεταξύ άλλων επισκέφτηκαν και το Μουσείο Rene Magritte των Βρυξελλών.
Ο 44χρονος είχε φιλικές συζητήσεις με πολλές από τις συζύγους, όπως αυτές του Ντόναλντ Τραμπ και του Εμανουέλ Μακρόν. Οι σύζυγοι ορισμένων εκ των ηγετών των 28 χωρών μελών του ΝΑΤΟ γευμάτισαν και σε ένα εστιατόριο των Βρυξελλών, ενώ φωτογραφήθηκαν στο Βασιλικό Κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου