Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Συνάντηση εργασίας δημάρχων Ηλείας και Δυτικής Ελλάδας στον Πύργο: Η ισχύς εν τη ενώσει…


Εκαναν την "ανάγκη" καθήκον

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την ύπαρξη μιας αυτοδιοίκησης που θα υπηρετεί τον πολίτη και θα σέβεται την ψήφο του και όχι μια αυτοδιοίκηση-εντολοδόχο διορισμένων κρατικών λειτουργών εμφανίστηκαν χθες το απόγευμα οι δήμαρχοι της Ηλείας και της Δυτικής Ελλάδας στην πρώτη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, στον Πύργο, παρουσία του προέδρου της και δημάρχου Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου.
Ο πρόεδρος του παραρτήματος Ηλείας και αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, Γαβρίλης Λιατσής, τόνισε ότι θα πρέπει οι δήμαρχοι να εμφανιστούν ενωμένοι και δυναμικοί στη συνάντηση με τον γ.γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Κ.Πουλάκη, την 1η Ιουνίου στην Πάτρα, ώστε να μην υποβαθμιστεί μελλοντικά ο ρόλος τους και να μη μετατραπούν σε κομματάρχες ασήμαντων πολιτικών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου