Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Απεβίωσε ο Βασίλειος Κωνσταντίνου Κουτρουμπής

Δυστυχώς και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε τόσο αυτός όσο και οι ιατροί ο Βασίλης Κουτρουμπής ο οποίος εδώ και δύο μήνες ήταν σε αφασία τελικά πριν λίγο (Δευτέρα βράδυ, 21 Αυγούστου, 2017) υπέκυψε. Κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη (τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στο σπίτι του).

Ο Βασίλειος Κουτρουμπής, 51 ετών, ήταν γιος λατρευτός των Κώστα Κουτρουμπή (καταγωγή από Αμαλιάδα, Ηλείας) και της Αρετής Κουτρουμπή (από την Αρετή, Ηλείας).

Ο Βασίλης Κουτρουμπής ήταν ιδιοκτήτης του Holy Chuck Restaurant, στο Toronto, Ontario, Canada

Αφήνει πίσω του εκτός από τους γονείς του την σύζυγό του Ροζαλίνα Συλβέστρι και δύο κόρες, η μία απόφοιτος Πανεπιστημίου.

Να σημειώσουμε ότι πριν μερικά χρόνια (23 Φεβρουαρίου, 2009) έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του Βασίλη, Γεώργιος Κουτρουμπής.

Τα της κηδείας και ταφής θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας αργά την Τετάρτη.


O Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Κουτρουμπή


Αιωνία Η Μνήμη


Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Ο Τραμπ σκέφτεται να διορίσει τον Πρίμπους πρέσβη στην Ελλάδα, γράφει η «WP»


 Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2017Ο ομογενής προσωπάρχης Ράινς Πρίμπους με τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Φωτογραφία/AP Photo/Andrew Harnik.
ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσε το πρώτο επίσημο ταξίδι του στο εξωτερικό ως πρόεδρος και πλέον καλείται να αντιμετωπίσει τα εσωτερικά προβλήματα που ταλανίζουν την κυβέρνησή του, εν μέσω του θορύβου που έχει προκληθεί αναφορικά με την παρεμβολή της Ρωσίας στις εκλογές των ΗΠΑ και της εμπλοκής έμπιστων προσώπων σε συνδιαλλαγές με τον ιστορικό εχθρό της χώρας.
Ο κ. Τραμπ επέστρεψε στην Ουάσιγκτον  αργά το Σάββατο μετά το 9ήμερο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη και, όπως αναφέρει η «Washington Post», σκέφτεται το ενδεχόμενο να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο υψηλόβαθμο προσωπικό του στον Λευκό Οίκο.
Ανάμεσα στα πρόσωπα που ενδέχεται να αλλάξουν πόστο είναι και ο ομογενής Ράινς Πρίμπους, γράφει η “Post”, συμπληρώνοντας ότι ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου συναντήθηκε αυτές τις μέρες με τον Στίβεν Μπάνον και τον Τζάρεντ Κούσνερ και συζήτησαν από κοινού τις πιθανές αλλαγές.
Κατά τη διάρκεια γεύματος την Παρασκευή, ο γαμπρός του προέδρου των ΗΠΑ κ. Κούσνερ και ο κ. Πρίμπους συζήτησαν για το πως πήγε το ταξίδι του κ. Τραμπ στο εξωτερικό, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι στο εσωτερικό της κυβέρνησης τις προσεχείς εβδομάδες, σημειώνει η εφημερίδα της πρωτεύουσας.
“Υπογραμμίζοντας την αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί από δω και πλέον, ορισμένοι συνεργάτες του Τραμπ ανέφεραν ότι υπήρξαν συνομιλίες σχετικά με την πιθανότητα να υπηρετήσει ο Πρίμπους ως πρεσβευτής στην Ελλάδα – η μητέρα του είναι ελληνικής καταγωγής – ως ένας τρόπος για να τον απομακρύνει από τον Λευκό Οίκο χωρίς πολλές επιπτώσεις”, έγραψε η “Post”.
Ωστόσο, η εφημερίδα επισημαίνει πως “μια εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αρνήθηκε έντονα αυτό το ενδεχόμενο το Σάββατο”.
Οπως είχε γράψει ο “Ε.Κ.” στις αρχές Απριλίου, η θέση του ομογενoύς προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι, καθώς ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές στους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.
Η ιστοσελίδα «Axios» από την οποία είχε ξεκινήσει το σχετικό ρεπορτάζ, έγραψε πως η κατάσταση στον Λευκό Οίκο είναι πολύ ρευστή και πως παρόλο που δεν είναι σαφές αν ο Πρόεδρος θέλει να «τραβήξει τη σκανδάλη», δεν είναι λίγοι οι σύμβουλοι που τον πιέζουν να προβεί σε μεγάλες αλλαγές στο κοντινό του πολιτικό περιβάλλον.
Και η εφημερίδα «Wall Street Journal» είχε φιλοξενήσει δημοσίευμα που κινούνταν στο ίδιο μήκος κύματος αναφέροντας ότι η κρίση στη Συρία ενίσχυσε την επιθυμία του προέδρου Τραμπ να περιορίσει τις αντιπαραθέσεις εντός του Λευκού Οίκου και για το λόγο αυτό αναμένεται σύντομα να κάνει κάποιες αλλαγές.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου