Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

Η Τουρκία αφαίρεσε το τουρκικό διαβατήριο από μπασκετμπολίστα που παίζει στο ΝΒΑ στους Oklahoma City Thunder και διέταξε τη σύλληψή του.


Πρόκειται για τον τουρκικής καταγωγής διεθνή καλαθοσφαιριστή Enes Kanter της ομάδας Oklahoma City Thunder.
"You can't catch me. Don't waste your breath. I will come on my own will anyway, to spit on your ugly, hateful faces," Με άλλα λόγια “Δεν θα με πιάσετε. Μη χαλάτε την αναπνοή σας. Θα έρθω μόνος μου όπως νάνε να σας φτύσω στα άσχημα και μισητά πρόσωπά σας”.
Τα προβλήματα του Enes Kanter άρχισαν το Σάββατο όπου προερχόταν από την Φρανκφούρτη και στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου της Ρουμανίας όταν η κυβέρνηση του Recep Tayip Erdogan της Τουρκίας ζήτησε του ακύρωσε το διαβατήριο και ζήτησε να συλληφθεί γιατί έκανε κριτική στον πρόεδρο Erdogan. Βέβαια Kanter ο οποίος παίζει 6 χρόνια ΝΒΑ και έπαιξε στο πανεπιστήμιο του Kentuky δεν συνελήφθη κατόπιν επέμβασης του ΝΒΑ και του State Department ο οποίος ταξίδεψε στο Λονδίνο και μετά στη Νέα Υόρκη.
Σε άλλη δήλωση ο Enes Kanter είπε για τον Ερντογάν “He is a bad, bad man; he is a dictator, and he is the Hitler of our century.” “Είναι κακός, κακός άνθρωπος, είναι δικτάτωρ, και είναι ο Χίτλερ του αιώνα μας”.

Ο Kanter πρόσκειται στον Fethullah Gulen που βρίσκεται στις ΗΠΑ και είναι άσπονδος εχθρός του Erdogan.

Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου