Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ στο τέλος της σελίδας, κάτω δεξιά που λέει “Παλαιότερες Αναρτήσεις”. Πατήστε με το “ποντικάκι” πάνω και θα βρείτε ειδήσεις και νέα σημερινά ή χθεσινά και προηγουμένων ημερών, μηνών, χρόνων. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Απεβίωσε ο Νίκος Μπετενίτης πρώην Πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης


Σε ηλικία 65 ετών και μετά από ολιγόμηνη μάχη με την επάρατη νόσο απεβίωσε το Σάββατο, 20 Μαΐου και κηδεύτηκε χθες ο Νικόλαος Μπετενίτης από το Brooklyn της Νέας Υόρκης με καταγωγή από το χωριό Κουτσοχέρα, Ηλείας.
Ο Μπετενίτης είχε μεταναστεύσει στην Αμερική πριν 40 χρόνια και ασχολείτο με οικοδομές. Ήταν ένας καλός άνθρωπος και καλός πατριώτης, συνεργάσιμος, για το καλό του Πανηλειακού Συλλόγου και της Πανηλειακής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά στην οποία είχε διατελέσει και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ήταν συγχωριανός του Σάκη Σταυρόπουλου, Προέδρου της πάλε ποτέ ποδοσφαιρικής ομάδας Πανηλειακός Πύργου και όποτε συναντιόμαστε μιλούσαμε για την περιοχή του όπου περιβάλλεται από πευκόφυτα δάση, για την Ομογένεια την οποία υπέρ αγαπούσε και για το ποδόσφαιρο.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει αείμνηστε Νίκο Μπετενίτη.

Αιωνία σου η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου