Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Read this blog: www.paneliakos.com in every language.

Click on the left where it says “Τranslate”, “Επιλογή γλώσσας”

Με ένα κλικ με το “ποντικάκι” και η ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com μεταφράζετε σε όλες τις γλώσσες.

Αριστερά, που λέει Translate, Select Language και όλη η ιστοσελίδα μπορεί να διαβαστεί σε άλλες γλώσσες.

Τώρα μπορούν να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας www.paneliakos.com και συγγενείς σας, φίλοι σας, που δεν ξέρουν καλά την Ελληνική.

------

Για περισσότερες ειδήσεις πήγαινε κάτω στο τέλος της σελίδας

και κάνε “κλικ” στο “Παλαιότερες αναρτήσεις”

Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Προς πώληση το πρώτο σπίτι του Ομπάμα

Τετάρτη, 10 Μαΐου, 2017

Το σπίτι όπου έμενε ο Μπαράκ Ομπάμα στην πρώτη νιότη του έχει πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και τώρα χρησιμοποιείται ως ενιαίο σπίτι
Προς πώληση το πρώτο σπίτι του Ομπάμα
Το σπίτι στο οποίο πέρασε τα πρώιμα χρόνια της νιότης του ο Μπαράκ Ομπάμα στη Νέα Υόρκη πωλείται έναντι 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν ήταν 20 ετών, πριν πάει στη Νομική, πριν μετακομίσει στο Σικάγο, πριν παντρευτεί τη Μισέλ και πριν ξεκινήσει την πολιτική του καριέρα, ο νεαρός Μπαράκ Ομπάμα ζούσε στον τελευταίο όροφο ενός πετρόχτιστου σπιτιού στη συνοικία Παρκ Σλόουπ του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη. Ο πρώην πρόεδρος μετακόμισε εκεί αμέσως αφού πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Το σπίτι έχει πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια και τώρα χρησιμοποιείται ως ενιαίο σπίτι. Δεν είχε βγει στη αγορά από το 1994. Χτίστηκε το 1903 και ακόμα διατηρεί κάποιες ιστορικές λεπτομέρειες που έχουν μείνει για να θυμίζουν άλλες εποχές.

Εκτός των άλλων έχει και κήπο, πράγμα σπάνιο για σπίτι σε αυτήν την περιοχή, στην οποία έχει στηθεί ξύλινη πέργκολα με τραπέζι που προσφέρεται για οικογενειακά γεύματα, όπως αναφέρει στην περιγραφή το μεγάλο μεσιτικό γραφείο μέσω του οποίου αναζητείται αγοραστής.

Ο όροφος στον οποίο έμενε ο Μπαράκ Ομπάμα έχει τρία υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου