Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα


Αγαπητοί Αναγνώστες, Αναγνώστριες

Λόγο των πολλών ειδήσεων ΝΕΑ της ημέρας μπορεί να είναι και κάτω δεξιά που γράφουμε “παλαιότερες αναρτήσεις” κάνετε “κλικ” πάνω σε αυτές τις δύο λέξεις και θα δείτε και πολλά άλλα άρθρα.

Επίσης, λίγο αριστερά σε αυτή τη πρώτη σελίδα θα δείτε “Translate” και ακριβώς από κάτω “Επιλογή Γλώσσας”. Κάνοντας “κλικ” πάνω στο Επιλογής Γλώσσας μπορείτε να μεταφράσετε όλη την ιστοσελίδα στη γλώσσα της αρεσκείας σας. Εάν έχετε συγγενείς και φίλους που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά πέστε τους για αυτή τη δυνατότητα.


Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Eurovision: Πέρασαν στον τελικό η Ελλάδα και η Κύπρος

Τετάρτη, 10 Μαΐου, 2017

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως η Ελλάδα θα βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου, από την στιγμή που η Demy ανέβηκε στη σκηνή! Η νεαρή τραγουδίστρια είχε τα πάντα και εντυπωσίασε το κοινό που βρέθηκε στην Ουκρανία αλλά και εκείνους που το είδαν από το σπίτι τους σε όλη την Ευρώπη!

Έτσι, πήρε το ένα από τα δέκα εισιτήρια και θα δώσει το παρών στον τελικό του Σαββάτου. Μαζί της στον τελικό και η Κύπρος, με τον Hovig και το «Gravity» που επίσης… κέρδισαν την Ευρώπη! Από εκεί και πέρα, εκτός της Ελλάδας στον τελικό προκρίθηκαν και οι Μολδαβία, Αζερμπαϊτζάν, Σουηδία, Πορτογαλία, Πολωνία, Αρμενία, Αυστραλία, και Βέλγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου