Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Ζητούμε συνεργάτες

Η ιστοσελίδα μας ζητάει την συνεργασία σας, από όλο τον κόσμο.

Νέα από την Ελληνική παροικία αλλά και άρθρα που ενδιαφέρουν μπορείτε να τα στέλνεται στο paneliakos@aol.com

Μαζί με το γραπτό κείμενο μπορείτε να στέλνετε και φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις που έγιναν, ακόμα, και ενημερωτικό υλικό από εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ενημέρωση για θέματα του Ελληνισμού έχουν την προτίμησή μας. Εάν έχετε νέα από την Κοινότητά σας, τον Σύλλογό σας, την Ομοσπονδία σας στείλτε τα με e-mail.

Όλες οι καταχωρήσεις είναι δωρεάν.

Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

Πασχαλινό γλέντι Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης


 Δευτέρα, 1η Μαΐου, 2017Στιγμιότυπο από το ξεφάντωμα του Πανηλειακού Συλλόγου. "Εθνικός Κήρυξ" - Κώστας Μπέη
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Πανηλειακός Σύλλογος Νέας Υόρκης το βράδυ του Σαββάτου διοργάνωσε στο Χιώτικο Σπίτι στην Αστόρια το Πασχαλινό Γλέντι στο πλαίσιο του οποίου αναβίωσε τα έθιμα του Πάσχα.
Ο εν λόγω σύλλογος είναι ένας από τους πιο δραστήριους Συλλόγους της Πανηλειακής Ομοσπονδίας και συνάμα ένας από τους δραστήριους φορείς της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.
Ο πρόεδρος Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους για την αγάπη τους για το Σύλλογο και τους κάλεσε να επισκεφθούν την Ελλάδα το καλοκαίρι και τους διαβεβαίωσε ότι τα οφέλη θα είναι πολλαπλά.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σωτήρης Κωνσταντακόπουλος και τα ηγετικά στελέχη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης. Φωτογραφία: “Εθνικός Κήρυξ” – Κώστας Μπέη
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου