Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Πληροφορία-βόμβα για τον δολοφόνο του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια!

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, 2014


«Bόμβα» μέσα από τις φυλακές της Λάρνακας από τον ισοβίτη για τον πενταπλό φόνο στην Κύπρο, Τάσο Τσεχιλίδη, ο οποίος εμπλέκει τον συγκρατούμενό του, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, στη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.
«Αυτός σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια! Ο Μαμαλικόπουλος είναι στη Σέχτα, ο ίδιος μου τα έλεγε στο κελί...», καταγγέλλει ο Τσεχιλίδης για τον συγκρατούμενό του, ο οποίος έχει ήδη καταδικασθεί, όπως και εκείνος, σε πέντε φορές ισόβια για τις πέντε δολοφονίες στην Αγία Νάπα το καλοκαίρι του 2012.
Σύμφωνα με σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», ο Τσεχιλίδης είπε στους Κύπριους αστυνομικούς πως ο Μαμαλικόπουλος είναι ένας από τους τρεις οπλοφόρους της οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών, ο οποίοι εκτέλεσαν το καλοκαίρι του 2010 τον δημοσιογράφο στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.
Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια είχε αναλάβει η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Τσεχιλίδης «έσπασε» υπό το βάρος της ποινής-μαμούθ που του επιβλήθηκε και άρχισε να μιλάει, ζητώντας ο ίδιος να δει τους Κύπριους αστυνομικούς, προκειμένου να τους πει όλα όσα γνωρίζει, όχι μόνο για την υπόθεση της Κύπρου, αλλά ακόμη και για γιάφκες στην Ελλάδα, οι οποίες δεν υπάρχουν πλέον, όπως λένε πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ή και για δολοφονίες που, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει διαπράξει ο συγκρατούμενός του Δ. Μαμαλικόπουλος.
Ο ισοβίτης είπε ακόμα στους Κύπριους αστυνομικούς ότι ο Μαμαλικόπουλος, ακόμη και την εποχή που οι δυο τους έκαναν παρέα στην Αθήνα, του έλεγε πως έχει σχέση με ένοπλες οργανώσεις, ενώ σε συζητήσεις που είχαν εκθείαζε τις ενέργειες της Σέχτας Επαναστατών, λέγοντας πως είναι «κομάντος-φαντάσματα» και πως η Αντιτρομοκρατική ποτέ δεν πρόκειται να βρει τους ίδιους ή τα όπλα-ταυτότητα της οργάνωσης.
Μάλιστα ο ισοβίτης, όπως γράφει η «Espresso» εμπλέκει τον Μαμαλικόπουλο σε μια ακόμη ανθρωποκτονία στην Κρήτη το 2009, που τότε είχε αποδοθεί σε κυκλώματα της νύχτας.
Η αστυνομία θεωρεί ότι οι καταγγελίες Τσεχιλίδη έχουν μια βάση, αφού τόσο στη δολοφονία Γκιόλια, όσο και στην δολοφονία των πέντε σωματοφυλάκων στην Αγία Νάπα χρησιμοποιήθηκαν πιστόλια τύπου Glock 17.Μάλιστα ο τρόπος που χτύπησαν οι δολοφόνοι έχει αρκετές ομοιότητες, αφού και στις δύο περιπτώσεις, οι δράστες γάζωσαν τα θύματά τους μέσα σε 20 δευτερόλεπτα.
Ο Τσεχιλίδης υποστήριξε επίσης ότι ο συγκρατούμενός του ήταν φίλος με τον Μαζιώτη κι έναν ακόμα με το όνομα «Γιώργος» που είναι γνωστός στις αρχές από τη δράση του στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου