Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Έγινε στο Worcester η Πανομογενειακή για την Παρέλαση της Βοστώνης

Συνεχίζονται οι πανομογενιακές συγκεντρώσεις στην περιφέρεια της Νέας Αγγλίας για την Παρέλαση του Ελληνισμού που θα γίνει την Κυριακή, 6 Απριλίου, 2014 στη Λεωφόρο Boylston, στο κέντρο της Βοστώνης.
Χθες η περιφερειακή συγκέντρωση έγινε στο φιλόξενο Worcester, Massachusetts και συγκεκριμένα στο κοινοτικό Κέντρο της Κοινότητας του Αγίου Σπυρίδωνα όπου παρευρέθηκαν αρκετά στελέχη της κοινότητας και των τοπικών Συλλόγων με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Βασιλειάδη που κατάγεται από τις Σέρρες. Ακόμα παρευρέθηκε η Κυβερνήτης της Παμακεδωνικής κ. Ρούλα Μιτκόνη, Πρόεδροι των Ηπειρωτικών Σωματείων και του Μακεδονικού Συλλόγου Χρυσοχωραφιτών, η διευθύντρια του Ελληνικού Σχολείου και άλλοι καθώς και αντιπρόσωπος της Ενορίας της Αγίας Τριάδος του Fitchburg ενώ απουσίαζαν οι αντιπρόσωποι των Κοινοτήτων του Marlboro, Webster, Clinton, Longmeadow.
Από την Ομοσπονδία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Ράμμος, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, η Γενική Γραμματέας Δρ. Μαίρη Δελιχάτσιος, ο κ. Δημήτριος Ματθαίος και άλλοι.
Οι σύλλογοι του Worcester έδειξαν ενδιαφέρον να γίνουν μέλη της Ομοσπονδίας ενώ σε διάφορες ερωτήσεις έλαβαν απαντήσεις από τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας.
Αυτή ήταν Τρίτη κατά σειρά Παν ομογενειακή, είχαν προηγηθεί αυτή στο Lowell Massachusetts και η άλλη στο Peabody Massachusetts. Την Τρίτη (αύριο βράδυ) θα γίνει στο Manchester, NH, την Κυριακή η αντιπροσωπεία θα χωριστεί σε δύο τμήματα. Το ένα τμήμα θα επισκεφθεί την Κοινότητα Pawtacket Rhode Island και η άλλη το Haverhill, Massachusetts ενώ θα κλείσει ο κύκλος των περιφερειακών συναντήσεων με την τελευταία Πανομογενειακή στην περιφέρεια όπου γίνει την Κυριακή, 9 Μαρτίου στο κοινοτικό Κέντρο της Κοινότητας της Αγίας Αικατερίνης στο Braintree αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου