Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΕΛΑΣΗ, 6ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τη βαρυχειμωνιά στη Βοστώνη η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων συνεχίζει τις προσπάθειές της για την Παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας που θα γίνει την Κυριακή, 6 Απριλίου, 2014 στη Βοστώνη.
Όπως κάθε Τετάρτη βράδυ έτσι και χθές το βράδυ έγινε η συνάντηση της Επιτροπής Παρελάσεως όπου συζητήθηκαν διάφορες λεπτομέρειες για την παρέλαση. Οι υπεύθυνοι στο κάθε τομέα έδωσαν λεπτομερή αναφορά και απαντήσεις σε ερωτήματα που υποβλήθηκαν από μέλη της Διοίκησης.
Το τμήμα Ευζώνων υπό την καθοδήγηση του Κώστα 
Μαμάκου και την επίβλεψη του κ. Δημήτρη Παπασλή συνεχίζει τις πρόβες του και όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμοι πριν την παρέλαση της Βοστώνης αφού έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν στην Ελληνική παρέλαση του Σικάγου στις 30, Μαρτίου.
Κυκλοφόρησαν και οι αφίσες όπου δείχνει του Εύζωνες της Ομοσπονδίας που παρελαύνουν στο κέντρο της 
Βοστώνης και μικρότερες με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και η λαχειοφόρος για να υποστηριχτεί οικονομικά η Παρέλαση.
Η Οργανωτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έχει αρχίσει και κάνει τις περιφερειακές συναντήσεις σε κοινότητες/ενορίες της Νέας 
Αγγλίας και μέχρι τώρα έχουν γίνει συνεδριάσεις στις πόλεις Lowell, Peabody, Worcester ενώ την Κυριακή αυτή θα γίνουν 2 συναντήσεις μία στο Pawtucket, Rhode Island και μία στο Haverhill, ΜΑ ενώ την Τρίτη το βράδυ θα γίνει η συνάντηση στο Manchester, New Hampshire και οι περιφερειακές πανομογενειακές θα τελειώσουν την Κυριακή 9 Μαρτίου, αμέσως μετά την λειτουργία στο Braintree, Massachusetts.
Η Ομοσπονδία της 
Βοστώνης έχει στείλει πληροφοριακό υλικό για την παρέλαση καθώς και για τις εκδηλώσεις πριν την παρέλαση σε όλα τα Σωματεία και Κοινότητες. Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν.
Τρεις φοιτητές/φοιτήτριες θα λάβουν υποτροφίες που θα δοθούν στον επίσημο δείπνο το Σάββατο, 5 Απριλίου, 2014 και αιτήσεις συμμετοχής των σπουδαστών έχουν σταλεί σε όλους τους οργανισμούς.

Να σημειωθεί ότι φέτος το θέμα της παρελάσεως είναι "Φιλελληνισμός-Φιλέλληνες" και θα βραβευτούν διάφοροι Φιλέλληνες. Μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Μητροπόλεως θα γράψουν έκθεση με θέμα ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και οι δύο καλύτερες εκθέσεις, μία στα Ελληνικά και μία στην Αγγλική, θα διαβαστούν στην εορτή-εκδήλωση που θα γίνει να εορταστεί η Ελληνική Επανάσταση του 1821 στο Κυβερνείο της Βοστώνης την Παρασκευή, 4 Απριλίου, 12:00 το μεσημέρι. 
Στη φωτογραφία μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την Παρέλαση της Βοστώνης και μερικοί από τους Εύζωνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου