Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Tα συγχαρητήρια του Πλατινί στον Μαρινάκ

Του Δημήτρη Χριστοφιδέλλη

Εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου είχαν ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης το μεσημέρι της Παρασκευής, παρουσία στενών συνεργατών τους, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνα

Στη συνέχεια οι δυο άνδρες συνομίλησαν για το financial fair play που επιμένει ο Μισέλ Πλατινί, το Παγκόσμιο Κύπελλο, την Εθνική και τους παίκτες του Ολυμπιακού που μετέχουν σε αυτήν, προτού γίνει μία γενική συζήτηση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος της UEFA υποστήριξε πως έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος και ότι αυτό αποτυπώνεται από την παρουσία των «ερυθρόλευκων» στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με τις συμμετοχές τους τα τελευταία χρόνια στις φάσεις των νοκ άουτ αγώνων, τόσο στο Champions League όσο και στο Europa League. Μία εικόνα που, σύμφωνα με τον Μισέλ Πλατινί, τους τοποθετεί στο κλαμπ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο ισχυρός άνδρας της UEFA υποστήριξε ότι είναι πολύ σημαντικό που ο Ολυμπιακός, παράλληλα που την εξέλιξή του αγωνιστικά, δίνει έμφαση στα κοινωνικά ζητήματα και πρόσθεσε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να συνεχίσουν σε αυτό τον δρόμο ευαισθητοποιώντας και τις υπόλοιπες Ελληνικές ομάδες, προκειμένου να βοηθηθεί συνολικά η ελληνική κοινωνία και το ποδόσφαιρο στη χώρα.
Αναφορά έγινε και στη συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Ελλάδος να επισημαίνει ότι στις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» είναι η καταπολέμηση των φαινομένων της βίας και του ρατσισμού.
* Άλλα 2.000 εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρήκαν κάτοχο την Παρασκευή. Συνολικά έχουν διατεθεί περισσότερα από 12.000, ενώ δεν υπολογίζονται εκείνα που έχουν πουληθεί μέσω διαδικτύου και, βέβαια, οι κάρτες διαρκείας.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου