Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζει ο Απόλλων... αποχωρεί ο Βελλής

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2014


Tην απόφαση να παραμείνει ο Απόλλωνας Σμύρνης στην Σούπερ Λιγκ και να παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία πήραν στην άτυπη Γενική Συνέλευση το απόγευμα της Πέμπτης οι φίλοι των "κυανόλευκων". Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Σταμάτης Βελλής μετράει αντίστροφα μέχρι και τις 30 Ιουνίου όταν και θα αποχωρήσει από την ομάδα όπως και ανακοίνωσε σχετικά πριν παρθεί η όποια απόφαση.   
Στην αίθουσα που είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμος, ήταν ασφυκτικά γεμάτη, ακολούθησε ψηφοφορία δια βοής και αποφασίστηκε όπως να παραμείνει ο Απόλλων Σμύρνης στην Σούπερ Λιγκ και να παλέψει για την σωτηρία του.
Κάτι το οποίο σημαίνει πως η ομάδα θα παραταχθεί κανονικά στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Βέροια και θα προσπαθήσει τουλάχιστον αγωνιστικά να εξασφαλίσει την σωτηρία της.
Δεν αποκλείεται στον Απόλλων Σμύρνης να θεωρούν ότι αν η ομάδα καταφέρει και μείνει στην κατηγορία εν συνεχεία να μπορέσουν να πείσουν τον Βελλή να παραμείνει. Κάτι για το οποίο θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου