Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχει καρκίνο

Τετάρτη, 3 Απριλίου, 2024

Ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον αναγκάστηκε να φτιάξει το βίντεο όπου επιβεβαίωνε ότι νοσεί με καρκίνο και κάνει προληπτική χημειοθεραπεία.

Συναγερμός σήμανε στο Παλάτι για να δοθεί γρήγορα στη δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωνε ότι πάσχει από καρκίνο. Στο βίντεο, που κυκλοφόρησε στις 22 Μαρτίου, η Κέιτ επιβεβαίωνε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Ωστόσο, μια καλή πληροφορημένη πηγή, υποστήριξε ότι ο λόγος που βγήκε το βίντεο δεν ήταν για να προλάβει την απουσία της από την εκκλησία την Κυριακή του Πάσχα, αλλά γιατί κάποιος γνώριζε την κατάστασή της και θα μπορούσε να τη διαρρεύσει στον Τύπο.

Δεν είναι σαφές αν η διαρροή προήλθε από το εσωτερικό της Κλινικής του Λονδίνου, όπου η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, ή από αλλού. «Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, η καθολική επιδοκιμασία που εισέπραξε η Κέιτ επιβεβαίωσε ότι ήταν η σωστή απόφαση» ανέφερε η στήλη Ephraim Hardcastle της Daily Mail.

Η μορφή του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η Κέιτ παραμένει αισιόδοξη για την ανάρρωσή της και είναι ευδιάθετη, δηλώνοντας ότι είναι καλά και θα κάθε μέρα δυναμώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου