Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

«ΝΥPost»: Η σύζυγος του Μενέντεζ δηλώθηκε εξαφανισμένη από εραστή της κατά τη διάρκεια μυστικού ταξιδιού

 Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαϊου, 2024

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οταν ο κατηγορούμενος γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ (Bob Menendez) άρχισε να βγαίνει με τη νυν σύζυγό του, εκείνη εξαφανίστηκε για μια εβδομάδα – και δηλώθηκε ως αγνοούμενη από την Αστυνομία, επειδή ο άλλος εραστής της φοβήθηκε για την ασφάλειά της, αναφέρει σε δημοσίευμά της η «New York Post».

Η Ναντίν Αρσλάνιαν (Nadine Arslanian) άφησε τα φώτα αναμμένα και τις τηλεοράσεις να ηχούν στο σπίτι της στο Ινγκλγουντ Κλιφς της Νέας Ιερσέης, χωρίς ούτε τα παιδιά της να γνωρίζουν πού βρισκόταν, όπως έμαθε η «The Post».

Και άφησε ένα «περίεργο» σημείωμα στην πόρτα για τον άνδρα με τον οποίο έβγαινε περιστασιακά, είπε εκείνος στην «Post».

Στη συνέχεια, πέταξε κρυφά για ένα ταξίδι μιας εβδομάδας με τον Μενέντεζ, τον Δημοκρατικό γερουσιαστή από τη Νέα Ιερσέη, στη Δομινικανή Δημοκρατία την άνοιξη του 2018.

Η 57χρονη Αρσλάνιαν και ο 70χρονος Μενέντεζ παντρεύτηκαν το 2020. Την άνοιξη του 2018, η Αρσλάνιαν είχε συνάψει μόλις δεσμό με τον γερουσιαστή και εξακολουθούσε να διατηρεί σχέση με τον δικηγόρο Ντάγκλας Αντον (Douglas Anton).

Ο Αντον δήλωσε στην «Post» ότι εκείνη είχε περάσει από το δικηγορικό του γραφείο στο Χάκενσακ της Νέας Ιερσέης μια Πέμπτη και οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν αργότερα το ίδιο βράδυ στο σπίτι της στο Ινγκλγουντ Κλιφς.

«Της έστειλα μήνυμα, αλλά αντί για μπλε, το μήνυμα έγινε πράσινο», δήλωσε ο Αντον, πρώην δικηγόρος του μουσικού R. Kelly, προσθέτοντας ότι ανησύχησε περισσότερο όταν έφτασε στο σπίτι της και είδε ένα σημείωμα κολλημένο στην εξώπορτά της.

«Αγάπη μου, φεύγω τελευταία στιγμή για να δω τη φίλη μου, καθώς χρειάζομαι λίγο χρόνο για να αποφορτιστώ. Θα επιστρέψω τη Δευτέρα. Σ’ αγαπώ», ανέφερε το σημείωμα. Το σημείωμα ήταν δακτυλογραφημένο, κάτι που ο Αντον δήλωσε ότι βρήκε «περίεργο».

Ο Αντον είπε ότι δεν αναστατώθηκε πολύ επειδή εκείνη την εποχή έβγαινε και με κάποια άλλη, «και η ιδέα ενός Σαββατοκύριακου χωρίς τη Ναντίν ήταν μάλλον ελκυστική».

Αλλά όταν δεν επέστρεψε τη Δευτέρα άρχισε να ανησυχεί, είπε στην «Post», προσθέτοντας ότι τηλεφώνησε στην αδελφή της, στα ενήλικα παιδιά της και στους φίλους της «οι οποίοι επίσης δεν είχαν ιδέα πού ήταν, ότι έφυγε και ανησυχούσαν πολύ». Η αδελφή της επέμενε να καλέσει την Αστυνομία, είπε ο Αντον.

«Εκανα μια δήλωση εξαφάνισης και έπρεπε να έρθουν στο σπίτι για να ελέγξουν για να βεβαιωθούν ότι κάποιος δεν τη σκότωσε και δεν την έκλεισε σε μια ντουλάπα».

Η Αστυνομία βρήκε τα φώτα αναμμένα, καθώς και τηλεοράσεις να βουίζουν στο σαλόνι και σε μια κρεβατοκάμαρα, σύμφωνα με το northJersey.com, που επικαλείται αρχεία που προέρχονται από το Αστυνομικό Τμήμα του Ινγκλγουντ Κλιφς.

Η Αρσλάνιαν βρέθηκε αρκετές ημέρες αργότερα, δήλωσε ο Αντον.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην Πούντα Κάνα, μια παραθαλάσσια πόλη στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Πηγή: «New York Post»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου