Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Φίλιπ Κρίστοφερ: Να γίνουν κοινώς αποδεκτές εκλογές τον Ιούνιο

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Να θυμίσουμε τα λόγια του Προέδρου της Ομοσπονδίας της Βοστώνης κ. Βασίλη Καυκά την ημέρα της Παρελάσεως της Νέας Υόρκης (14 Απρίλη, 2024) στο χαιρετισμό του στο ξενοδοχείο Pierre: “Σας φέρνω το χαιρετισμό από τη Βοστώνη, όπου είχαμε την Παρέλαση του Ελληνισμού την περασμένη Κυριακή.  Εδώ έχετε καλύτερο καιρό…  Ενωμένοι φίλοι μου κάνουμε θαύματα και θέλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι, για την Ελλάδα…»  paneliakos.com

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Έκκληση προς τα δυο διοικητικά κέντρα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης να έρθουν σε συνεννόηση και να καταλήξουν σε μια νόμιμη και κοινώς αποδεκτή εκλογική διαδικασία για τον προσεχή Ιούνιο, έστω και την ύστατη ώρα, απηύθυνε, με ανοικτή επιστολή, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρέλασης, Φίλιπ Κρίστοφερ.

Ειδικότερα, ο κ. Κρίστοφερ αναφέρει πως η Επιτροπή Παρέλασης “απευθύνει έκκληση για ενότητα”, ενώ καλεί τόσο την πλευρά του Δημητρίου Καλαμαρά όσο και αυτήν του Γεωργίου Γεωργόπουλου “να σταματήσουν και τις συγκρουσιακές ενέργειες” και να προχωρήσουν τις διαδικασίες για συμμετοχή όλων των Συλλόγων σε ενιαία εκλογική διαδικασία τον Ιούνιο, μέσω ανεξάρτητης ελεγκτικής επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από τον ίδιο, τον Γιάννη Στρουμπάκη και τον Πέτρο Γεραζούνη.

“Καλούμε και τις δυο πλευρές να βάλουν στην άκρη τα χρόνια αντιπαλότητας και συγκρουσιακών συναισθημάτων και να παρουσιάσουν τις αιτήσεις όλων των μελών σε μια ανεξάρτητη επιτροπή που δεν θα έχει ενδιαφέρον να συμμετέχει στις εκλογές, για να τις ελέγξει και να προκηρύξει εκλογές για αρχές Ιουνίου”, αναφέρει, μεταξύ αλλων, η επιστολή του Φίλιπ Κρίστοφερ.

Υπενθυμίζεται ότι η Διοικούσα Επιτροπή των πρώην προέδρων έχει δρομολογήσει εκλογές για το Σάββατο 27 Απριλίου στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο υπό τον Γεώργιο Γεωργόπουλο κάλεσε τους Συλλόγους να αγνοήσουν αυτήν την διαδικασία, τονίζοντας πως οι νόμιμες εκλογές είναι αυτές που θα προκηρυχθούν για τις 2 Ιουνίου, με μέριμνα της δικής του πλευράς.  

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου