Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ολυμπιακή Φλόγα: Η εντυπωσιακή τελετή παράδοσης στο Παρίσι

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

   Γιά να δούμε πόσα ευρώ το μίλι;   

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος παρέδωσε το Ολυμπιακό Φως στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «PARIS 2024» Τόνι Εστανγκέ

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο. Μετά από 11 ημέρες που γύρισε την Ελλάδα, η Ολυμπιακή φλόγα θα συνεχίσει το ταξίδι της στη Γαλλία με τελικό προορισμό το Παρίσι.

Η τελετή παράδοσης ξεκίνησε στις 18.30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη Νάνα Μούσχουρη να έχει κεντρικό ρόλο, ενώ παρουσιαστής ήταν ο Νίκος Αλιάγας. Η Φλόγα έφτασε στο Καλλιμάρμαρο από τα χέρια της Αντιγόνης Ντρισμπίωτη, ενώ τελευταίος Λαμπαδηδρόμος ήταν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο, Γιάννης Φουντούλης.

Οι Εθνικοί Ύμνοι της Ελλάδας και της Γαλλίας ερμηνεύθηκαν από τη Νάνα Μούσχουρη, συνοδεία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας και Χορωδίας της ΕΡΤ. Επίσης, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ ερμήνευσε το έργο του Δημήτρη Παπαδημητρίου «Ολυμπιόνικος του Πινδάρου». Τον ύμνο απέδωσε ο τενόρος Μπάμπης Βελισσάριος.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος παρέδωσε το Ολυμπιακό Φως στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής «PARIS 2024» Τόνι Εστανγκέ, για να συνεχίσει το ταξίδι του για το Παρίσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου