Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Έχουμε θέμα, ή μάλλον θέματα: "θέσπιση γάμου", "Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος"

 Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, 2024

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η Ιερά Σύνοδος με αποκλειστικό θέμα τη «θέσπιση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου».

Το πρωί της Τρίτης 23 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει η Ιερά Σύνοδος στο Συνοδικό Μέγαρο με μοναδικό θέμα συζήτησης τη θέσπιση γάμου ομόφυλων ζευγαριών.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου. «Είμαι επιφυλακτικός. Χρειαζόμαστε να έχουμε στα χέρια μας κάποιο κείμενο για να το μελετήσουμε», είπε μεταξύ άλλων προ τεσσάρων ημερών ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Η ανακοίνωση της ΔΙΣ αναφέρει: «Συνέρχεται την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 9 η πρωινή, σε έκτακτη Συνεδρία, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος
υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στο εν Αθήναις Συνοδικό Μέγαρο με μoναδικό θέμα συζητήσεως: «Εκκλησία και ‘’θέσπιση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου’’».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου