Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Με την επιστροφή του από την πόλη της Νέας Υόρκης αναλαμβάνει υφυπουργός της Προστασίας του πολίτη

Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου, 2024

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας η Ηλεία, επιτέλους, ξανασυμμετέχει με δικό της άνθρωπο σε ένα Κυβερνητικό Σχήμα. Την ευκαιρία αυτή έδωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την απόφασή του, στον μίνι ανασχηματισμό διορθωτικών παρεμβάσεων, επιλέγοντας τον πρώτο βουλευτή σε ψήφους του κόμματός του στην Ηλεία, Ανδρέα Νικολακόπουλο για την θέση υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Τα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης σε δείπνο με τον κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.  Ο κ. Νικολακόπουλος ήταν προσκεκλημένος του στελέχους του Πανηλειακού Συλλόγου κ. Νικόλαου Σινόπουλου και της συζύγου του Δήμητρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει εκλεγεί βουλευτής Ηλείας για δεύτερη φορά, έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα στις εθνικές εκλογές του 2019 καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση πίσω από την Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου και τον Κώστα Τζαβάρα ενώ επανεκλέχθηκε στις εκλογές του 2023 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις ψήφους των Ηλείων ψηφοφόρων του κόμματος που εκπροσωπεί. Ανάμεσα στα θέματα για τα οποία και ο Πρωθυπουργός εκτίμησε την σοβαρή δουλειά του ήταν οι παρεμβάσεις του στην Βουλή για τα θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Μεταρρυθμίσεων αλλά και οι εισηγήσεις που ο ίδιος έκανε με εντολή του κόμματός του για τις διακρατικές εθνικές συμφωνίες με την Αμερική και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τις αλλαγές στο Κυβερνητικό Σχήμα παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος με μια σύντομη δήλωση, ανακοίνωσε τα ονόματα των υπουργών και υφυπουργών που αλλάζουν στρατόπεδο για την επόμενη θητεία. Οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί αναμένεται να ορκιστούν σήμερα στις 6:00μμ ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου