Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Βουλγαρία: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό – Τραυματίστηκαν 8 Ελληνες

 Τρίτη, 2 Ιανουαρίου, 2024

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ρουμανικό τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε σε αριστερή στροφή με το φορτηγό που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση, στην περιοχή του Μπόροβο

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ ενός τουριστικού λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν και Ελληνες και ενός τουρκικού φορτηγού σημειώθηκε την Τρίτη στη Βουλγαρία.

Οπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφια, το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Μπόροβο, στον δρόμο Ρούσε – Μπιάλα, κοντά στα σύνορα της Βουλγαρίας με τη Ρουμανία.

Oι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν στις 12:20 μ.μ προκειμένου να αποστείλλουν αστυνομικές και πυροσβεστικές Αρχές, καθώς και ομάδες διάσωσης, στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ρουμανικό τουριστικό λεωφορείο, με οδηγό έναν 36χρονο, συγκρούστηκε σε αριστερή στροφή με το φορτηγό που κινούνταν που οδηγούσε ένας 50χρονος Τούρκος. 

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ο οδηγός και επιβάτες του λεωφορείου, με τις Αρχές να διευκρινίζουν ότι πρόκειται για 10 άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφότα σε νοσοκομείο στη Ρούσε, ενώ οι υπόλοιποι εξετάστηκαν στο σημείο του ατυχήματος.

Οπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων οκτώ Ελληνες και δύο Ρουμάνοι, ένας εκ των οποίων είναι ο οδηγός, δεν διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο. Συνολικά, έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες τραυματίστηκαν.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου