Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Απεβίωσε ο γνωστός επιχειρηματίας Νικόλαος Μαρκαντώνης, 63 ετών

    Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2023

Απεβίωσε στις 8 Νοεμβρίου, 2023 ο γνωστός επιχειρηματίας Νικόλαος Μαρκαντώνης, 63 ετών που κατοικούσε στο Mashpee, MA και Naples, FL και πριν στο  Belmont, MA.

Ήταν σύζυγος της Catherine (Latzanakis) Markantonis, αγαπητός υιός του πατρός Στυλιανού Μαρκαντώνη και της πρεσβυτέρας Ελένης το γένος Σγούρος. Πατέρας των: Στέλιου Μαρκαντώνη, της  Alessandra Gavin και του συζύγου του Joseph και Δημήτρη Μαρκαντώνη.  Παππούς της Daphne Gavin.  Αδελφός της Athena Halkiotis και της αείμνηστης Βίκυ Μαρκαντώνης.  Ηταν εγγονός του αείμνηστου πατρός Δημητρίου Σγούρου ιερέα για 36 χρόνια στο ναό της Αγίας Τριάδος του Lowell.  Με πολλούς άλλους συγγενείς στις ΗΠΑ και την Ελλάδα.

Ο Νικόλαος Μαρκαντώνης τον τελευταίο χρόνο έδωσε μάχη με καρκίνο στο πάγκρεας.

Ήταν ιδιοκτήτης για πολλά χρόνια (35) του Brothers Pizza στο Cushing Square in 1979. Επίσης, για αρκετά χρόνια ήταν ιδιοκτήτης του εστιατορίου Estia, στο Mashpee και στο Falmouth του Cape Cod.

Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου στις 11:00πμ στο Ναό Των Ταξιαρχών, 25 Bigelow Ave., Watertown, MA.  Λαϊκό προσκύνημα μεταξύ 9:00πμ – 11:00πμ στο Ναό Των Ταξιαρχών.  Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Great Neck Woods Cemetery, Great Neck Woods Road South, Mashpee, MA. Δεν θα γίνει αυτοκίνητο-πομπή όσοι θέλουν να παρευρεθούν στην ταφή να συναντηθούν στις  2:15μμ στην είσοδο του κοιμητηρίου. Δωρεές μπορείτε να κάνετε εις μνήμη του Νικόλαου Μαρκαντώνη στο Ναό Των Ταξιαρχών.

Αιωνία του η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου