Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Δύο νεκροί και τουλάχιστον 99 άτομα είναι άρρωστα από σαλμονέλα. Είχαν φάει πεπόνι σαν αυτά στη φωτογραφία.

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου, 2023

Τα άτομα που πέθαναν κατοικούσαν στη Minnesota αλλά αυτοί που αρρώστησαν προέρχονται από 32 states.

Από τα 99 άτομα που αρρώστησαν τα 45 εισήλθαν σε νοσοκομεία.  Οι περισσότερες αρρώστιες συνέβησαν στις εξής Πολιτείες: Arizona, Missouri, Ohio, Wisconsin and Minnesota.

Η αρρώστια προήλθε από αρκετές φίρμες με ετικέτες, όπως: “MalichitaorRudy" “4050” andProduct of Mexico/produit du Mexique"; κομμένα πεπόνια Vinyard brand που πωλήθηκαν στην Oklahoma μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 10 Νοεμβρίου.  Τα πεπόνια είχαν ημερομηνία λήξεις  27 Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου στις Πολιτείες:, Indiana, Iowa, Kentucky, Michigan, and Wisconsin, Illinois, Louisiana, North Carolina, Ohio, Tennessee, Texas and Virginia με ημερομηνίες λήξεως σε αυτά που ήταν κομμένα, 7  Νοεμβρίου και 12 Νοεμβρίου.

Η υπηρεσία CDC σημειώνει ότι ετησίως 1 εκατομμύριο 350 χιλιάδες πιάνουν σαλμονέλα από διάφορα τρόφιμα από τους οποίους 26,500 πηγαίνουν στα νοσοκομεία και 420 άτομα πεθαίνουν.

Επαναλαμβάνουμε για όλους τους αναγνώστες.  Προτιμάτε να αγοράζετε φρέσκα φρούτα και λαχανικά που δεν είναι καθαρισμένα ή κομμένα σε φέτες, ¼ ή μισά.  Όλα τα φρούτα και λαχανικά να τα πλένετε με κρύο νερό αρκετές φορές. 

Ξέρετε ότι τα πεπόνια, τα καρπούζια, τα αγγούρια και όλα τα λαχανικά ακουμπούν στο χώμα όπου μπορεί να πέρασαν ποντίκια, φίδια, έντομα…  Το ίδιο και τα φρούτα.  Ξέρετε ότι όλα τα οπωροκηπευτικά ραντίζονται με εντομοκτόνα και χημικά;  Ξέρω ότι πολλά εστιατόρια, εάν όχι όλα, δεν πλένουν ούτε τις τομάτες τις οποίες ραντίζουν ακόμα τρεις φορές από την ώρα που θα τις κόψουν!!!

Να πλένετε τις πατάτες, τα καρπούζια, τα πεπόνια, τα μήλα, τα πορτοκάλια…  Το μαχαίρι που το κόβετε μπαίνει μέσα, αλλά το εξωτερικό είναι γεμάτο χημικά και αρρώστιες!!!
paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου