Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Σύμφωνα με αποκλείστηκες πληροφορίες του paneliakos.com ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι στο δυστύχημα των Τεμπών, Γεράσιμος Γεωργιάδης ήρθε χθες βράδυ στο MGH στη Βοστώνη

Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, 2023

Ο νεαρός φοιτητής από το Βόλο, Γεράσιμος Ιάσων Γεωργιάδης, ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη έφτασε χθες με ειδική πτήση στη Βοστώνη.

Ο εικοσάχρονος νέος δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.  Ο νεαρός φοιτητής ήταν ο μόνος επιβάτης του πρώτου βαγονιού που σώθηκε.

Με τη σύγκρουση, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά.  Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και έχει υποβληθεί σε χειρουργεία, με τους γιατρούς να μην εγκαταλείπουν τις τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν.  Μέχρι στιγμής έχει δόσει σοβαρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή αλλά τα μέσα στην Ελλάδα δεν είναι αρκετά έτσι χθες με την συμβολή τους κράτους (κυβέρνησης και της Αμερικής) ο τραυματίας μεταφέρθηκε μαζί με τους γονείς του με ειδική πτήση στις ΗΠΑ και από εκεί στο Massachusetts General Hospital της Βοστώνης

Ο 20χρονος Γεράσιμος – Ιάσων Γεωργιάδης επιβιβάστηκε στο φονικό τρένο στη Λάρισα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς σπουδάζει μηχανολόγος – μηχανικός στο ΑΠΘ, ενώ ταυτόχρονα είναι πολίστας και τελειόφοιτος στην κιθάρα. τα μέλη της οικογένειάς του, που ξενυχτούν περιμένοντας να μάθουν νέα του.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Γεράσιμος – Ιάσων Γεωργιάδης βρισκόταν στο καμένο βαγόνι – κυλικείο και με τη σύγκρουση εκτοξεύθηκε στα χωράφια, όπου τον βρήκαν οι διασώστες χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο, δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα. Υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή επισημαίνουν ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη.

Paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου