Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Σε τροχιά αποχώρησης η ομάδα Αχτσιόγλου – Μιλά για κρίση διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ

 Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου, 2023

Η πλειονότητα των περισσοτέρων των χιλίων στελεχών επιλέγει την έξοδο από το κόμμα

Η πανελλαδική συνδιάσκεψη μέσω Διαδικτύου των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται στην Εφη Αχτσιόγλου ολοκληρώθηκε αργά την Κυριακή, με την πλειονότητα των πάνω από χιλίων στελεχών που συμμετείχαν να τάσσεται υπέρ της αποχώρησης από το κόμμα του οποίου ηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης, χωρίς πάντως να προκύψει κάποια ανακοίνωση προς το παρόν. 

Πηγές από το περιβάλλον της Εφης Αχτσιόγλου μετά την πολύωρη συνδιάσκεψη της ομάδας των λεγόμενων «6+6» έκανε λόγο για «κρίση διάλυσης» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αχτσιόγλου: «Δομικό χάσμα ύφους και πολιτικών επιλογών» με τη νέα ηγεσία

Οπως αναφέρουν οι πηγές του περιβάλλοντος Αχτσιόγλου, «στη σημερινή συζήτηση πήραν μέρος περισσότερα από 1.000 στελέχη από όλη την Ελλάδα. Η κοινή εκτίμηση είναι ότι με ευθύνη της ηγετικής ομάδας ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αντιμετωπίζει μια κρίση με στοιχεία διάλυσης. Η ρίζα του προβλήματος είναι πρώτα από όλα θέμα πολιτικών επιλογών και πολιτικού ήθους».

Προσθέτουν ότι «δυστυχώς η ηγετική ομάδα αντί να επιτρέψει μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση σε αυτή την βάση επιλέγει σενάρια συνωμοσίας και προσωπικές επιθέσεις».

Ηλιόπουλος για τα περί «βούρκου»: Βούρκος είναι να κάνεις πολιτική με ψέματα

«Η κατάσταση ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις χυδαίες επιθέσεις δυσκολεύει κάθε προσπάθεια συνεννόησης και συζήτησης. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν διαμορφώνονται προϋποθέσεις συμβίωσης με την παρούσα ηγετική ομάδα», τονίζουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι κύκλοι, προδιαγράφοντας το σκηνικό ρήξης της ομάδας Αχτσιόγλου με την Κουμουνδούρου.

Καταλήγουν, δε, λέγοντας ότι «όλο αυτό το διάστημα έχουμε τοποθετηθεί και λειτουργήσει με βάση την ευθύνη για την ύπαρξη του αναγκαίου αριστερού και προοδευτικού σχεδίου απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε», κάτι που προοιωνίζεται τη δημιουργία νέας πολιτικής πρότασης που θα αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου