Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Κάνε και εσύ μία προσευχή για την βελτίωση της υγείας του Γεράσιμου Γεωργιάδη

 Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, 2023

Όπως γράψαμε την Κυριακή που μας πέρασε, το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, έφτασε στη Βοστώνη με ιδικά ναυλωμένο αεροσκάφος ο Γεράσιμος Γεωργιάδης, 20 χρονών.  Ο μοναδικός επιζών επιβαίνων στο πρώτο βαγόνι του δυστυχήματος των Τεμπών, καταγωγή από το Βόλο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή αφού είναι σε κώμα, και μόνο ο θεός και οι «άριστοι» ιατροί στο ιδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου της Βοστώνης μπορούν να τον επαναφέρουν. 

Τον Γεράσιμο συνοδεύουν οι γονείς του.  Σε επικοινωνία με συγγενείς από την Ελλάδα ο πατέρας κ. Διονύσιος Γεωργιάδης συναντήθηκε την Κυριακή στο Massachusetts General Hospital με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά.  Να σημειωθεί ότι κατόπιν παρέμβασης του κ. Καυκά την Τρίτη επισκέφθηκε τον Γεράσιμο ο διευθυντής του τμήματος Τραύμα ιατρός κ. Γ. Βέλμαχος.

Με την επίσκεψη του κ. Καυκά στο San Diego της Καλιφόρνιας για το Thanksgiving την επικοινωνία για συμπαράσταση έχει αναλάβει ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος.

Σας ζητούμε να κάνετε μία προσευχή για την υγεία του Γεράσιμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου