Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Στην Τριανταφυλλιά τα απορρίμματα του Αιγίου

Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, 2023
Στις εν λόγω εγκαταστάσεις αποδεκτός θα γίνεται ο κωδικός καταλόγου αποβλήτων ΕΚΑ 20 03 01, ανάμεικτα αστικά απόβλητα.

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θοδωρή Σκυλακάκη για τη μεταφορά των Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) του Δήμου Αιγιαλείας, μέγιστης ποσότητας δεκαεπτά χιλιάδων τόνων (17.000t) εντός του 2024, στη νόμιμα λειτουργούσα εγκατάσταση επεξεργασίας αποβλήτων στην θέση «Τριανταφυλλιά» του Δήμου Ήλιδας.

Σύμφωνα με την απόφαση, η προσωρινή διαχείριση επιβάλλεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία και το περιβάλλον από τη συσσώρευση των αποβλήτων και να πραγματοποιηθεί η αποκομιδή αυτών, η οποία δεν επιδέχεται αναβολή.

Στις εν λόγω εγκαταστάσεις αποδεκτός θα γίνεται ο κωδικός καταλόγου αποβλήτων ΕΚΑ 20 03 01, ανάμεικτα αστικά απόβλητα. Ο δήμος Αιγιαλείας υποχρεούται να μεταφέρει τα ανωτέρω απόβλητα στην οριζόμενη στην παρούσα εγκατάσταση επεξεργασίας αποβλήτων καταβάλλοντας το σχετικό ισχύον τέλος χρήσης στον αρμόδιο φορέα λειτουργίας της, υποχρεωμένου του τελευταίου να τα αποδέχονται και να τηρεί αρχείο με παραστατικά στοιχεία της μεταφοράς των αποβλήτων και να τα υποβάλλει όταν ζητηθούν από κάθε αρμόδια υπηρεσία.

H ισχύς της απόφασης ορίζεται μέχρι και τις 31/12/24

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου