Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Έκρηξη οχήματος σε γέφυρα που συνδέει τις ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη με τον Καναδά

 Πέμπτη, 23/11/23

Το προσωπικό της αστυνομίας αποκλείει την είσοδο της Rainbow Bridge, Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στους Καταρράκτες του Νιαγάρα, Νέα Υόρκη. (Derek Gee/The Buffalo News μέσω AP).

ΝΙΑΓΑΡΑ. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ένα συνοριακό πέρασμα μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά έκλεισε μετά την έκρηξη οχήματος σε σημείο ελέγχου σε γέφυρα στους καταρράκτες του Νιαγάρα, ανακοίνωσαν οι αρχές την Τετάρτη.

Η έκρηξη σημειώθηκε στην αμερικανική πλευρά της γέφυρας Rainbow, η οποία συνδέει τις δύο χώρες μέσω του ποταμού Νιαγάρα. Το αυτοκίνητο ερχόταν από τον Καναδά στις ΗΠΑ.  Τη συγκεκριμένη γέφυρα την έχουμε περάσει πολλές φορές πηγαίνοντας προς τον Καναδά για να δούμε τους καταρράκτες του Νιαγάρα αλλά από την Αμερική προς Καναδά.  Τρεις άλλες γέφυρες μεταξύ της δυτικής Νέας Υόρκης και του Οντάριο έκλεισαν γρήγορα για προληπτικούς λόγους.

Φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν από παρευρισκόμενους και αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν πυκνούς καπνούς, φλόγες στο πεζοδρόμιο και ένα κουβούκλιο ασφαλείας που είχε καεί από τις φλόγες.

Τα βίντεο έδειξαν ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων των ΗΠΑ, ακριβώς ανατολικά του κύριου σημείου ελέγχου οχημάτων.

Το τοπικό γραφείο του FBI στο Μπάφαλο ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ερευνά την έκρηξη.

Η κυβερνήτης Κάθι Χόκουλ δήλωσε ότι ενημερώθηκε για το περιστατικό και ότι «παρακολουθεί στενά την κατάσταση».

Η Επιτροπή Γέφυρας των Καταρρακτών του Νιαγάρα ανέφερε ότι και οι τέσσερις διαβάσεις της – οι άλλες είναι η Lewiston, η Whirlpool και η Peace Bridge – ήταν κλειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου