Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρήσεις κορυφαίων και ρελάνς Κασσελάκη πριν την ΚΕ – Η στάση της Ομπρέλας

   Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, 2023

Πριν λίγο υπέβαλε την παρέτησή του και ο Νίκος Βούτσης


Αποχώρησε ο Σκουρλέτης από τον ΣΥΡΙΖΑ – Η επιστολή του

Αποχώρησε ο Πάνος Σκουρλέτης από τον ΣΥΡΙΖΑ - Δημοψήφισμα στα μέλη για τις διαγραφές των «4» προανήγγειλε ο Κασσελάκης - Τι αποφάσισε η Ομπρέλα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενόψει της κρίσιμης κεντρικής επιτροπής το Σαββατοκύριακο 11-12 Νοεμβρίου, με τον Στέφανο Κασσελάκη να διαμηνύει ότι δεν κάνει πίσω.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα στην Ομπρέλα που συνεδρίασε έως τη μια τα ξημερώματα και αποφάσισε την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Ρ/Σ Κόκκινο, ότι «θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος».

Οι αποχωρήσεις και η ντρίμπλα Κασσελάκη

Η προεδρική ομάδα δεν δείχνει ότι θα υποχωρήσει και λογικό είναι μετά και την απόφαση της Ομπρέλας, ενώ οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης ανακοίνωσαν σήμερα με επιστολές τους την αποχώρησή τους, χωρίς να περιμένουν την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Από την άλλη πλευρά ο Στέφανος Κασσελάκης επιμένει: «Θα προχωρήσουμε. Να μη μας υποτιμούν. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί στο κόμμα με λύσεις, με πολιτικές, με την ανάδειξη του έργου της ομάδας». Και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να γίνει κυβέρνηση, τονίζοντας «δεν θα κάνουμε πίσω».

Παράλληλα, ο Στ. Κασσελάκης με βίντεο που ανέβασε στα social media δήλωσε πως αύριο θα ζητήσει από την ΚΕ επιτροπή να αποφασίσει δημοψηφίσματα από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την αποπομπή των 4 στελεχών, δηλαδή των Νίκου Φίλη, Πάνου Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανου Τζουμάκα.

Τι θα κάνει η «Ομπρέλα»

Παρά την αποχώρηση των Ν. Βούτση και Π. Σκουρλέτη, η Ομπρέλα θα δώσει κανονικά το παρών στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θέλοντας να συγκρουστεί πολιτικά για τελευταία φορά σε κομματικό όργανο στο όνομα της Αριστεράς και της ιστορίας του ΣΥΡΙΖΑ και μετά να αποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου