Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Φωτιές: Σε ποιον αναθέτει ο Πρωθυπουργός την αποκατάσταση Εβρου και Πάρνηθας

Τετάρτη, 30 Αυγούστου, 2023

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την αντιμετώπιση της καταστροφής σε Πάρνηθα και Εβρο - Ποιον ορίζει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ειδικό του σύμβουλο για την αποκατάσταση των δασών

Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 στο Μέγαρο Μαξίμου για τις φωτιές σε Εβρο και Πάρνηθα. Συγκεκριμένα το αντικείμενο της σύσκεψης που θα προεδρεύσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη αφορά την αποκατάσταση των δασών του Έβρου και της Πάρνηθας. Στην εν λόγω σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι πολιτικές ηγεσίες των Υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο ΒΗΜΑτοδότης στη σύσκεψη θα συμμετάσχει επίσης ο πρώην υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς που θα αναλάβει ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού.

Επιπλέον ο κ. Αμυράς, πληροφορείται ο ΒΗΜΑτοδότης θα έχει την ευθύνη να συντονίσει την ανάπλαση των περιοχών που κάηκαν στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και στον Εβρο και το δάσος της Δαδιάς.

Την Πέμπτη θα διεξαχθεί στη Βουλή η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το θέμα των πυρκαγιών, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στο υπουργικό συμβούλιο, που θα συνεδριάσει την Παρασκευή. Την ίδια ημέρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Ρόδο, η οποία δέχτηκε βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου