Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Περιφερειακές εκλογές: Αποχώρησε από το υπουργείο Άμυνας ο Νίκος Χαρδαλιάς

Τρίτη, 29 Αυγούστου, 2023

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποχαιρετισμού του Νίκου Χαρδαλιά, στην αίθουσα «Καποδίστριας» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, παρουσία, μεταξύ άλλων, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια.

Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς καθώς θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποχαιρετισμού του Νίκου Χαρδαλιά, στην αίθουσα «Καποδίστριας» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, παρουσία, μεταξύ άλλων, του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια.

«Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια της προσπάθειάς μου και στα αυτοδιοικητικά και στην κεντρική πολιτική σκηνή, πάντα δενόμουν με τα στελέχη, με τους ανθρώπους που υπηρετούσαμε τον κάθε σκοπό. Και έχω ανάμεικτα αισθήματα, διότι μετά από δύο εξαιρετικά χρόνια στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου πάρα πολλά έγιναν σε συνεργασία και με την προηγούμενη πολιτική Ηγεσία και πολλά δρομολογηθήκαν αυτές τις λίγες εβδομάδες που υπηρετούμε και συνυπηρετούμε με τον Υπουργό μας, τον Νίκο Δένδια, αλλά και με τη βοήθεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Επιτελείων», είπε ο κ. Χαρδαλιάς και πρόσθεσε:

«Για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

Νίκος Χαρδαλιάς: Το κάλεσμά μου είναι σε όλη την κοινωνία

Νωρίτερα σήμερα, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στη θητεία του ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας: «Ολοκληρώσαμε έναν κύκλο, ένα όμορφο ταξίδι σχεδόν δύο χρόνων. Κάναμε ό,τι καλύτερο για όλα αυτά που μας είχε ανατεθεί η ευθύνη. Είμαι πολύ χαρούμενος που αφήνουμε πίσω μας σημαντικές παρακαταθήκες που αφορούν και στα ζητήματα της αμυντικής βιομηχανίας και των εξοπλισμών».

Μιλώντας για τον εκλογικό αγώνα που ξεκινά ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε πως «η κάθε γειτονιά έχει τα δικά της προβλήματα, τις δικές της προτεραιότητες. Θα δώσουμε τον αγώνα στο πεδίο σε διαρκή επαφή με τον κόσμο. Όταν ακούσεις τον πολίτη, μπορείς να κατηγοριοποιείς και να προτεραιοποιείς τις πραγματικές του ανάγκες και κυρίως να φέρεις αποτέλεσμα».

«Δεν πρόκειται να εγκλωβιστώ σε μικροκομματικές λογικές. Το κάλεσμά μου είναι σε όλη την κοινωνία. Σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές, αλλά μπορούμε να ενώσουμε δυνάμεις για να φέρουμε αποτελέσματα», δήλωσε σε άλλο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου