Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Κικίλιας: Πάνω από 140 συλλήψεις για εμπρησμό από τον Μάιο

Κυριακή, 27 Αυγούστου, 2023

Τι λες ρε μεγάλε (λόγο ύψους).  Και τι έγινε με αυτούς που συνελήφθησαν για εμπρησμό;  Τι έγινε, χθες, προχθές… τον περασμένο μήνα…;

Μη προσπαθείς κ. Κικίλια…  Μη…  Είσαι από τους υπουργούς “ανακύκλωσης”.  Ο Κυριάκος σε βάζει εδώ, εκεί, σε αυτό το υπουργείο, στο άλλο…  Δηλαδή κάτι σαν ανακύκλωση.  Και δεν είσαι μόνο εσύ που λες… «μ..….».  Καλά δεν έχει άλλα στελέχη η Νέα Δημοκρατία;  Θυμίζει Αλέξη και “τσίριζα”.  Ξεμείναμε από στελέχη, τι κρίμα!!!

Το τελευταίο τριήμερο 4 συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση σε Αυλώνα, Κάρυστο, Ψαχνά και Λάρισα και 2 από αμέλεια σε Καλαμάτα και Κω».

Συνολικά 119 συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια και 27 από πρόθεση έχουν πραγματοποιηθεί από την Πυροσβεστική από 1η Μαΐου έως σήμερα, όπως επισημαίνει σε ανάρτηση του στο Twitter ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Αναλυτικά ο κ. Κικίλιας αναφέρει: «Από 01.05 έως σήμερα: Από την Πυροσβεστική έχουν πραγματοποιηθεί 119 συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια και 27 από πρόθεση.

Η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε 18 συλλήψεις και 3 προσαγωγές.

Το τελευταίο τριήμερο 4 συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση σε Αυλώνα, Κάρυστο, Ψαχνά και Λάρισα και 2 από αμέλεια σε Καλαμάτα και Κω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου