Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Χανιά: Προφυλακιστέος ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ που κατηγορείται για εκβιασμούς

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, 2023
Να δούμε πόσο καιρό θα μείνει μέσα!

Μετά την επτάωρη απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του αξιωματικού.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 53χρονος αξιωματικός της ΕΛΑΣ από τα Χανιά που κατηγορείται για εκβιασμούς. Μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στη φυλακή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον 53χρονο βαρύνουν με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, όπως εκβιασμός κατ’ επάγγελμα κ.ά. Μετά την επτάωρη απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές Αγιάς, στο σωφρονιστικό κατάστημα «Κρήτη Ι».

Μάλιστα, συγγενείς και φίλοι του κατηγορούμενου αξιωματικού της ΕΛΑΣ συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό μέγαρο Χανίων, φωνάζοντας στον κατηγορούμενο ότι βρίσκονται στο πλευρό του και ότι «όλα θα πάνε καλά».

Νωρίτερα, ο 29χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για απλή συνέργεια σε εκβίαση, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή. Στον 29χρονο επιβλήθηκε ο περιοριστικός ορος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου