Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Αποκάλυψη: Η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαλλάξει τον 53χρονο αξιωματικό της Αστυνομίας στα Χανιά για τα ίδια αδικήματα που κατηγορείται τώρα

Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου, 2023
Όταν ο 53χρονος δήλωνε «θύμα κακόβουλων συναδέλφων του»

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαλλάξει την περίοδο 2007-2010 τον αξιωματικό των Χανίων που κατηγορείται τώρα για εκβιάσεις επιχειρηματιών, παρ ότι και τότε υπήρχαν αναφορές για παρόμοιες ενέργειες του.

Μάλιστα ο ίδιος είχε προχωρήσει τότε σε δηλώσεις για «αστήρικτες κατηγορίες»  αλλά είχε στραφεί και εναντίον ΜΜΕ για «δυσφήμιση» του, τα οποία όμως απαλλάχθηκαν στο δικαστήριο.

Με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. να εστιάζεται στις υψηλές προσβάσεις του στο εσωτερικό της Αστυνομίας και αν υπήρχαν περιπτώσεις  όπου φρόντιζε , με το αζημίωτο, για ευνοϊκές μεταθέσεις   συναδέλφων του.

Ο 53χρονος λοιπόν  αστυνομικός σύμφωνα με αποκαλύψεις και του «Βήματος» την περίοδο 2006-2007, φέρεται ότι είχε ζητήσει και τότε  χιλιάδες ευρώ από δύο συνιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στα Χανιά, προκειμένου να μη “σφραγιστούν” για σειρά παραβάσεων».

Επιπλέον προ αρκετών ετών –είχε τότε τον βαθμό του ανθυπαστυνόμου-  είχε κατηγορηθεί ότι είχε επιχειρήσει να ανοίξει με έναν ιδιώτη μπαρ όπου θα απασχολούνταν και αλλοδαπές γυναίκες».

Όμως φαίνεται ότι η εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. τότε οδήγησε στην απαλλαγή του και ότι δεν είχε προχωρήσει σε οποιαδήποτε  παράνομη ενέργεια.

Μάλιστα και ο ίδιος ο κατηγορούμενος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει τότε  σε γραπτή δήλωση  τότε  όπου σημείωνε  ότι οι κατηγορίες εις βάρος του είναι «συκοφαντίες που θα καταρρεύσουν», σύμφωνα με το in.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου