Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Δήμαρχος Γρεβενών για Τεντόγλου: «Όλα τα Γρεβενά υποκλίνονται σε εσένα»

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 2023

«Σε ευχαριστούμε ολόψυχα για τις αξέχαστες και μοναδικές στιγμές αμέτρητης χαράς, έντονης συγκίνησης, βαθιάς υπερηφάνειας αλλά και μεγάλης αισιοδοξίας, που απλόχερα συνεχίζεις να μας χαρίζεις» αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Στον Μίλτο Τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος υποκλίνεται σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος της ιδιαίτερης πατρίδας του, των Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης.

«Μίλτο, οι απανταχού Γρεβενιώτες σου εκφράζουμε από καρδιάς τα ολόθερμά μας συγχαρητήρια για την νέα σου παγκόσμια αθλητική επιτυχία, κατακτώντας και πάλι την κορυφή του κόσμου και απογειώνοντας την ιδιαίτερη πατρίδα σου, τα Γρεβενά, στον έβδομο ουρανό.

Σε ευχαριστούμε ολόψυχα για τις αξέχαστες και μοναδικές στιγμές αμέτρητης χαράς, έντονης συγκίνησης, βαθιάς υπερηφάνειας αλλά και μεγάλης αισιοδοξίας, που απλόχερα συνεχίζεις να μας χαρίζεις, μέσα από το απαράμιλλο ήθος, το ανεξάντλητο ταλέντο και την αξιοσημείωτη εργατικότητα που σε διακρίνουν.

Απόψε, όλα τα Γρεβενά υποκλίνονται σε σένα!»

Γιώργος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου