Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Φωτιά Έβρος: Δύο παιδιά στις 18 απανθρακωμένες σορούς μεταναστών

Τετάρτη, 23 Αυγούστου, 2023


Χωρίς τέλος η οδύνη για τους 18 μετανάστες που απανθρακώθηκαν στο δάσος της Δαδιάς. Μεταξύ των θυμάτων δύο παιδιά, όπως ενημέρωσε ο ιατροδικαστής.

Ο ιατροδικαστής Αλεξανδρούπολης, Παύλος Παυλίδης, ήταν αυτός που ανέλαβε να εξετάσει τις απανθρακωμένες ανθρώπινες σορούς που εντοπίστηκαν μέσα στο δάσος της Δαδιάς, κοντά στο χωριό Άβαντας του Έβρου.

Κατόπιν ο κ. Παυλίδης μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τα όσα συμπέρανε σε πρώτο στάδιο, ενημερώνοντας πως μεταξύ των θυμάτων από τη μεγάλη φωτιά στην περιοχή ήταν και δύο παιδιά.

«Ήταν συνολικά δεκαοκτώ απανθρακωμένοι, όλοι τους άντρες, και δυο εξ αυτών ήταν παιδάκια», ανέφερε αρχικά και συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας πως «βρέθηκαν όλοι σε ομάδες δύο – τριών ατόμων σε μια απόσταση πεντακοσίων μέτρων, προφανώς ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν». Επίσης, κατά τον ιατροδικαστή «κάποιοι εξ αυτών είχαν καεί μέσα σ’ ένα μαντρί».

«Όπως μου εξήγησαν οι αστυνομικοί που με συνόδευαν, η περιοχή αποτελεί πέρασμα παράτυπων μεταναστών, στην διαδρομή από τα σύνορα προς τα ενδότερα, μέσω του ορεινού όγκου της Ροδόπης», συμπλήρωσε ο κ. Παυλίδης ενημερώνοντας πως την Τετάρτη θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή στο νοσοκομείο.

Τέλος, ο ιατροδικαστής διέψευσε ότι βρέθηκαν άλλες οκτώ σοροί σε διαφορετικό σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου