Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Άνδρος: «Νόμιζα ότι ήρθε το τέλος» – Συγκλονίζει ο οδηγός της υδροφόρας που κάηκε

 Δευτέρα, 28 Αυγούστου, 2023

Πώς σώθηκε ο οδηγός της υδροφόρας που τυλίχτηκε στις φλόγες στην Άνδρο

Στιγμές τρόμου έζησε ο οδηγός μιας υδροφόρας που τυλίχτηκε στις φλόγες κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το Σάββατο στην Άνδρο.

Λόγω της μειωμένης ορατότητας από τις φλόγες, τις σπίθες και τον καπνό που έπνιγε εκείνη την ώρα την περιοχή, η υδροφόρα βγήκε εκτός δρόμου.

Το όχημα κάηκε ολοσχερώς και ευτυχώς, ο οδηγός κατάφερε να βγει έγκαιρα από το όχημα και να διασωθεί.

«Έχασα τα πάντα, έβλεπα μόνο κόκκινο. Έφυγα τρέχοντας, άφησα την υδροφόρα και ευτυχώς σώθηκα γιατί είδα ένα άλλο πυροσβεστικό να έρχεται. Νόμιζα όμως ότι ήρθε το τέλος» είπε ο οδηγός της υδροφόρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ

Αποκαρδιωτική η εικόνα της επόμενης μέρας στο νησί

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου σε δύο σημεία από πτώση κεραυνών και τα μέτωπα γρήγορα γιγαντώθηκαν και απείλησαν κατοικημένες περιοχές.

Στη μάχη ρίχτηκαν και Γάλλοι πυροσβέστες που μαζί με τους εθελοντές και τους Έλληνες συναδέλφους κατάφεραν να περιορίσουν τα μέτωπα.

Με 112 κλήθηκαν οι κάτοικοι να εκκενώσουν το χωριό Γίδες, όπου οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των πρώτων σπιτιών του χωριού.

Όπως αναφέρει το in.gr η εικόνα της επόμενης μέρας από τα καμένα είναι αποκαρδιωτική, ενώ στο βόρειο τμήμα του νησιού αρκετές περιοχές δεν έχουν ρεύμα, ενώ αντιμετωπίζουν και προβλήματα στην υδροδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου