Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Φωτιά στην Πάρνηθα: Προσαγωγές για εμπρησμούς σε Μενίδι και Αυλώνα

Παρασκευή, 25 Αυγούστου, 2023

Το ασημί φορτηγό και τα ύποπτα αντικείμενα που βρέθηκαν στα οχήματα

Συνολικά 4 προσαγωγές, όλοι τους Έλληνες, έχουν γίνει μέχρι τις 14:00 της Πέμπτης (24.8.2023) για εμπρησμούς. Οι 2 έγιναν μετά τις εστίες φωτιάς που ξέσπασαν στους πρόποδες της Πάρνηθας στον Αυλώνα και λίγη ώρα μετά, σημειώθηκαν άλλες 2 στο Μενίδι.

«Δεν θα γλυτώσετε. Θα σας βρούμε και θα λογοδοτήσετε!», δήλωσε οργισμένος ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Βασίλης Κικίλιας, για τους εμπρησμούς που έχουν σημειωθεί σήμερα και έχουν προκαλέσει νέες εστίες φωτιάς στους πρόποδες της Πάρνηθας.

Γι’ αυτό και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους υπόπτους και ήδη έχουν προχωρήσει σε 4 προσαγωγές στον Αυλώνα και στο Μενίδι. Συνολικά, όπως ανέφερε και ο κ. Κικίλιας, έχουν σημειωθεί 9 εμπρησμοί στον Αυλώνα, προκαλώντας φωτιές που έχουν τεθεί υπό έλεγχο.

Το ασημί φορτηγό και τα ύποπτα αντικείμενα που βρέθηκαν στα οχήματα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε γίνει προσαγωγή ενός 45χρονου υπόπτουγια εμπρησμούς στον Αυλώνα, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, ο οποίος εθεάθη να κινείται με ένα ασημί αγροτικό στα μέρη εκεί.

Οι καταγγελίες εις βάρος του είναι πολλές, ωστόσο ο ίδιος φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του. Άλλωστε και ο ίδιος ο Βασίλης Κικίλιας έκανε λόγο για ένα αγροτικό φορτηγό που θεωρείται ως ύποπτο όχημα που κινείτο στην περιοχή όπου προκλήθηκαν οι εμπρησμοί.

«Αναγνωρίστηκε ασημί αγροτικό ημιφορτηγό που πιθανόν εμπλέκεται στα περιστατικά. Γίνονται προσαγωγές υπόπτων», είπε επί λέξει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και τόνισε ότι «αυτό που συμβαίνει είναι όχι απλά ανεπίτρεπτο, αλλά αισχρό και εγκληματικό».

Σύμφωνα με το newsit.gr οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία των υπόπτων όσο και των οχημάτων τους και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη. Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα βγαίνουν φωτογραφίες που «δείχνουν» εμπρησμό, ενώ στο στόχαστρο των Αρχών είναι δύο οχήματα.

Όσον αφορά τη δεύτερη προσαγωγή που έγινε στον Αυλώνα, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι πιθανό να έχει ψυχολογικά προβλήματα και στην κατοχή του βρέθηκε ένα σετ με κυάλια.

Σχετικά με τις δύο προσαγωγές στο Μενίδι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ύποπτοι εντοπίστηκαν να κινούνται μέσα σε αυτοκίνητο σε απαγορευμένη περιοχή και βρέθηκαν πάνω τους αναπτήρες και ένα σπρέι αυτοκινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου