Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Με μεγάλη επιτυχία η παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης. Παρευρέθηκε και η δήμαρχος Michell Wu.

 Δευτέρα, 2 Μαΐου, 2022

Η Δήμαρχός Βοστώνης Michelle Wu με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειο Καυκά


Μετά την επιτυχία του επίσημου δείπνου που έγινε το βράδυ του Σαββάτου σειρά είχε η παρέλαση που έγινε χθες στην λεωφόρο Boylston.

Χθες το πρωί σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στη Βοστώνη τα αυτοκίνητα ήταν στολισμένα με Ελληνικές σημαίες.

Η ημέρα άρχισε με αρχιερατική θεία λειτουργία και δοξολογία στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού, (καθεδρικός) προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής με την βοήθεια του Μητροπολίτη Βοστώνης κ Μεθοδίου και του θεοφιλέστατου επισκόπου Αθηναγόρα.


Πριν την δοξολογία μπήκαν στο ναό το τμήμα ευζώνων όπου 22 νέοι με παραδοσιακές στολές του Εύζωνα και παρατάχτηκαν μπροστά στη Ωραία Πύλη.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης της Ελλάδας έκανε ομιλία για την σημασία της Ελληνικής Επανάστασης ενώ ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος αναφερόμενος στην παρέλαση ευχαρίστησε την Ομοσπονδία και τον Πρόεδρό της.  “Συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε, έχω πάρει μηνύματα ότι το δείπνο ήταν πολύ καλό, όπως πολύ καλά πήγε και η αδελφοποίηση Lowell Kalamata”.

Με το τέλος της Θείας λειτουργίας η Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων έδωσε δεξίωση για όλους όπου ο Δήμαρχος Καλαμάτας έδωσε αναμνηστικά δώρα στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ελπιδοφόρο και στον Μητροπολίτη  Βοστώνης Μεθόδιο.

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν και οι επίσημοι που είχαν έρθει για την παρέλαση:  Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Κούβελας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Στράτος Ευθυμίου, μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας και άλλοι.  Η συνέχεια αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου