Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Κέρδισαν οι Celtics 108 - 95 και φέρνουν τους Milwaukee Bucks και το Γιάννη Αντεντοκούνμπο πίσω στη Βοστώνη

  Σάββατο, 14 Μαΐου, 2022

Αύριο 3:30μμ το 7ο και τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων


  vs 

Γιάννης – Celtics  3 – 3

Αύριο θα γίνει ο τελικός μεταξύ των δύο ομάδων Milwaukee Bucks και Boston Celtics αφού χθες βράδυ οι Βοστωνέζοι επιβλήθηκαν μέσα στο Milwaukee και ισοφάρισαν τους αγώνες σε 3 – 3.  Οπότε, αύριο θα γίνει η «τιτανομαχία" Giannis Antetokounmpo - Jayson Tatum, Δύο Νέων Υπεραθλητών Του Αγωνίσματος Της Καλαθοσφαίρισης.  Ο Μεν Γιάννης Έβαλε 44 Πόντους Ενώ Ο Πιτσιρικάς Jayson Tatum Έβαλε 46!

Ο Γιάννης έχει ένα πρωτάθλημα NBA και δύο τίτλους καλύτερου παίκτη ενώ ο Tatum φαίνεται ότι έχει το μέλλον μπροστά του.

Αλλά, ας θυμηθούμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τι είπε την Κυριακή, 1η Μαΐου, 2022 όταν γινόταν η παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης και την ίδια στιγμή γινόταν ο πρώτος αγώνας των play off μεταξύ Milwaukee Bucks και Boston Celtics στη Βοστώνη, τι είπε στη συνέντευξη που έδωσε στο ESPN και την είδε όλος ο κόσμος αφού ο αγώνας μεταδόθηκε σε όλη την υφήλιο.  «Σήμερα γίνεται η ελληνική παρέλαση εδώ στη Βοστώνη, όταν τελειώσουμε θα πάω και εγώ».  Μπράβο Γιάννη.   Έλληνας με τα όλα του.  Μακάρι να είχαμε και άλλους σαν το Γιάννη!

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου