Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

ΠΑΣΟΚ: Με ποσοστό 95% επιλέχθηκε το όνομα ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Τρίτη, 10 Μαΐου, 2022 

Όσο για το αποτέλεσμα για το νέο όνομα, η υπερψήφιση του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» με σήμα τον πράσινο ήλιο ήταν σαρωτική, φτάνοντας το 95%!

ΠΑΣΟΚ: Με ποσοστό 95% επιλέχθηκε το όνομα ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής | tovima.gr

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση των μελών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην ψηφοφορία για το όνομα της παράταξης και την ανάδειξη των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών.

Σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση, στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σε 600 εκλογικά κέντρα ανά την Ελλάδα, προσήλθαν 179.005 μέλη.

Όσο για το αποτέλεσμα για το νέο όνομα, η υπερψήφιση του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» με σήμα τον πράσινο ήλιο ήταν σαρωτική, φτάνοντας το 95%!

Υπενθυμίζεται πως σε κάποια εκλογικά κέντρα η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη, που χρειάστηκε να δοθεί διπλή παράταση, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

«Οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια», ήταν η δήλωση που είχε κάνει αργά το βράδυ της Κυριακής ο Νίκος Ανδρουλάκης, όταν φαινόταν πως η συμμετοχή των μελών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα ξεπερνούσε τις 170.000.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Αυτό το 170 χιλιάδες, και εάν ήταν 170 χιλιάδες και όχι 140 με διπλοψηφίσματα, δεν έχει κάτσει καλά.  Ένα κόμμα όπως το ΠΑΣΟΚ που ήταν στην εξουσία για τόσα χρόνια μόνο 170 χιλιάδες!  

Τι έγιναν οι τόσοι και τόσοι ευεργετηθέντες, οι πρασινοφρουροί… Και οι άλλοι που μόλις τους παρουσιάστηκε η πρώτη ευκαιρία πέρασαν έξω από το ΠΑΣΟΚ και πήγαν λίγο «σύριζα».  Κάτι υπουργοί επί ΠΑΣΟΚ που άλλαξαν γειτονιά.  Με άλλα λόγια προσωπικά συμφέροντα είναι και όχι ιδεολογίες...

Για να δούμε τώρα που επανήλθε ο ήλιος τι θα κάνουν οι τόσοι και τόσες σύντροφοι και συντρόφισσες που λάκισαν για προσωπικές φιλοδοξίες ή συμφέροντα.

Υπερήφανε Ελληνικέ Λαέ, σε δουλεύουν, όπως δουλεύουν και εμάς τους μετανάστες.  Τα συμφέροντα διοικούν όλα τα άλλα είναι λόγια και μύθοι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου