Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης προσκεκλημένος του Ερντογάν σε δείπνο Iftar

 Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Εθνικός Κήρυξ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν συζητώντας στο δείπνο. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που απηύθυνε προς τον ίδιο, αλλά και προς τους άλλους θρησκευτικούς ηγέτες της χώρας, μετέβη την Τετάρτη της Διακαινησίμου, 5 Μαΐου 2021, στην Αγκυρα, όπου ο Πρόεδρος παρέθεσε δείπνο Iftar, το οποίο προσφέρεται κατά την περίοδο του Ραμαζανιού μετά το τέλος της ημερήσιας νηστείας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο οποίος συνοδευόταν από τον Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, εξέφρασε τις ευχές του προς τον κ. Ερντογάν και δι' αυτού προς όλους τους μουσουλμάνους της χώρας, για το Ραμαζάνι και για την εορτή της Λύσης της Νηστείας που ακολουθεί. Ευχήθηκε μάλιστα ο Πανάγαθος και Ελεήμων Θεός να προστατεύει κάθε άνθρωπο, ιδιαιτέρως αυτή την περίοδο της πανδημίας, και να ενισχύει τις προσπάθειες των αρμοδίων κρατικών και τοπικών αρχών, αλλά και των υγειονομικών υπηρεσιών, για την αντιμετώπισή της και τη στήριξη των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας. Ευχαρίστησε δε τον πρόεδρο Ερντογάν για τις θερμές ευχές του προς τους Χριστιανούς της Τουρκίας, με αφορμή την εορτή του Πάσχα.

Εθνικός Κήρυξ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγιπ Ερντογάν. ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ

Προ του δείπνου, ο Παναγιώτατος και ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος είχαν ιδιαίτερη συνάντηση διάρκειας μίας ώρας με τον κ. Ιμπραήμ Καλίν, στενό συνεργάτη και σύμβουλο του Προέδρου.

Ο Πατριάρχης και ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος επρόκειτο να επιστρέψουν αυθημερόν στην Πόλη.

Εθνικός Κήρυξ

Από το δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας στους Θρησκευτικούς ηγέτες. Εξ αριστερών ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος ενώ διακρίνεται και ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος Εμμανουήλ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ


 Εθνικός Κήρυξ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου