Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Ολυμπιακοί Αγώνες: Παρών στην τελετή έναρξης ο Μακρόν – Ο πρώτος ηγέτης της G7

Σάββατο, 22 Μαΐου, 2021 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, σχεδιάζει να παραστεί στην τελετή έναρξης της μεγάλη γιορτής του αθλητισμού στο Τόκιο

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού, Ροξάνα Μαρατσινεάνου, ανακοίνωσε την προγραμματισμένη επίσκεψη του Μακρόν σε συνέντευξη στο γαλλικό ραδιόφωνο.

Η Γαλλία θα φιλοξενήσει τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 στο Παρίσι και η παρουσία του Μακρόν αποτελεί σημαντική υποστήριξη για τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και τους Ιάπωνες διοργανωτές.

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα είναι εκεί για την τελετή έναρξης» δήλωσε η υπουργός Αθλητισμού στο ραδιόφωνο της France Info. Επίσης, είπε ότι θα παρευρεθεί και εκείνη στους αγώνες, όπως και ο Γάλλος υπουργός Παιδείας, Ζαν Μισέλ Μπλανκέ. «Πρέπει να πάρουμε τη δάδα για το Παρίσι 2024 στο τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι αγώνες του Τόκιο αντιμετωπίζουν αυξανόμενες αντιδράσεις από το κοινό και σε νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή (21/5) σχεδόν το 70% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θέλει την ακύρωσή τους ή περαιτέρω αναβολή τους.

Η ΔΟΕ προσπάθησε να μετριάσει τις ανησυχίες, λέγοντας ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι ασφαλείς για τους συμμετέχοντες και πως δεν θα επιβαρύνουν τις τοπικές υπηρεσίες υγείας.

Μόλις εννέα εβδομάδες πριν από την τελετή έναρξης, έχει επιβληθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε μεγάλο μέρος της Ιαπωνίας μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αύξηση των κρουσμάτων.

Το πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας είναι ιδιαίτερα αργό, με μόλις 4.1% του πληθυσμού να έχει κάνει το εμβόλιο, το χαμηλότερο ποσοστό μεταξύ των χωρών της G7.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου