Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Eurovision 2021: Εντυπωσιακή και στον τελικό η Stefania – Ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη με το «Last Dance»

  Σάββατο, 22 Μαΐου, 2021 

Το δικό της στίγμα στον τελικό της Eurovision άφησε η Stefania, η οποία όπως στον ημιτελικό, ξεσήκωσε ολόκληρη την Ευρώπη ερμηνεύοντας το «Last Dance» και κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και το χειροκρότημα

Eurovision 2021: Εντυπωσιακή και στον τελικό η Stefania – Ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη με το «Last Dance» | tovima.grΤο δικό της στίγμα στον τελικό της Eurovision άφησε η Stefania, η οποία όπως στον ημιτελικό, ξεσήκωσε ολόκληρη την Ευρώπη ερμηνεύοντας το «Last Dance» και κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά και το χειροκρότημα.

H Stefania είναι η νεαρότερη συμμετέχουσα φέτος στον διαγωνισμό. Ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια ολόσωμη φόρμα σε αποχρώσεις του μoβ διά χειρός Βρεττού Βρεττάκου, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το ρούχο είναι εμπνευσμένο «από την K-pop με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες λάμψεις». Είναι κεντημένο με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, ενώ χρειάστηκαν 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Οι φανς του διαγωνισμού κάνουν λόγο για την πιο φιλόδοξη συμμετοχή φέτος, με έξυπνη χρήση γραφικών green box και χορευτών σε πράσινα κορμάκια, έτσι ώστε να φαίνονται τηλεοπτικά μόνο τα καπέλα και τα κοστούμια τους, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό!

Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό τέχνασμα, το οποίο δεν έχει ξαναγίνει live στη σκηνή της Eurovision.

Το «Last Dance» είναι μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, ενώ τα ρούχα της Στεφανίας Λυμπερακάκη επιμελήθηκε ο σχεδιαστής μόδας Βρεττός Βρεττάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου