Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Σε «τεντωμένο σχοινί» οι συζητήσεις για τον τελικό του Champions League

Δευτέρα, 10 Μαΐου, 2021

Ο «αγγλικός» τελικός μεταξύ των Μάνστεστερ Σίτι και Τσέλσι είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου

Φωτ. ΑΡ

Σε «τεντωμένο σχοινί» βαδίζουν οι διαπραγματεύσεις που διεξάγονται μεταξύ της βρετανικής κυβέρνησης και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου UEFA και άλλων μερών, προκειμένου να βρεθεί λύση για το που θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League, όπως αποκάλυψε σήμερα Κυριακή ο Βρετανός υπουργός επικράτειας.

Ο «αγγλικός» τελικός μεταξύ των Μάνστεστερ Σίτι και Τσέλσι είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο τέθηκε εν αμφιβόλω από τη στιγμή που η βρετανική κυβέρνηση τοποθέτησε την Τουρκία στην κόκκινη λίστα με τις χώρες που απαγορεύονται να ταξιδεύουν οι Βρετανοί, καθιστώντας έτσι αδύνατο για τους φιλάθλους των δύο ομάδων να παρευρεθούν στον τελικό.

«Οι διαπραγματεύσεις που διεξάγονται αυτή τη στιγμή αιωρούνται σε λεπτές ισορροπίες», δήλωσε ο Μάικ Γκόουβ στο Sky News όταν ρωτήθηκε για το πού πρέπει να διεξαχθεί ο τελικός.

«Ο φίλος και συνάδελφός μου, ο υπουργός Πολιτισμού Όλιβερ Ντόουντεν Dowden (υπουργός Αθλητισμού επίσης) μιλάει με άλλους για το ζήτημα αυτή τη στιγμή και έτσι δεν θέλω να επεκταθώ. Θα ήθελα πολύ να δω τον τελικό να διεξάγεται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Ερωτηθείς για το ίδιο ζήτημα σε ξεχωριστή συνέντευξη στο BBC, απάντησε ότι η Ντάουνιγκ Στριτ συνομιλεί με την «UEFA και άλλους».

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου