Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Ινδία: Νέο αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων

Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Νέο αρνητικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού σημείωσε η Ινδία, καθώς ο αριθμός τους ανήλθε σε 414.188, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Στο ίδιο διάστημα, οι θάνατοι από Covid-19 αυξήθηκαν κατά 3.915.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών μόλυνσης από την ιό στη χώρα, καταγράφεται στα 21,49 εκατομμύρια περιστατικά, ενώ ο συνολικός αριθμός των θανάτων έφτασε στους 234.083 θανάτους.

Mόνο κατά την εβδομάδα που διανύουμε, καταγράφηκαν 1,57 εκατομμύρια περιστατικά μόλυνσης από την πανδημία και περίπου 15.100 θάνατοι.

Διαβάστε επίσης⇒ Ινδία: Ένας 26χρονος γιατρός αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει

Την ίδια ώρα, το Νεπάλ παρουσιάζει ανατριχιαστικές ομοιότητες με τη γειτονική Ινδία. Τα κρούσματα της Covid-19 εκτοξεύονται, τα νοσοκομεία γεμίζουν ημέρα με την ημέρα και ο πρωθυπουργός της χώρας, αφού μέχερι πρότινος εισηγείτο διάφορες σοφιστείες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ζητεί τώρα διεθνή βοήθεια. 

Το Νεπάλ ανακοινώνει πλέον 20 ημερήσια κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, όσο περίπου και η Ινδία πριν από 2 εβδομάδες. Το περασμένο Σαββατοκύριακο το 44% των τεστ στο Νεπάλ ήταν θετικά και πολλοί ειδικοί, αρμόδιοι και οργανισμοί, όπως εν προκειμένω ο Ερυθρός Σταυρός της χώρας, έφτασαν στο σημείο να προειδοποιούν: «Ο,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ινδία είναι αυτό που θα δούμε στο μέλλον στο Νεπάλ εάν δεν μπορέσουμε να ελέγξουμε την έκρηξη του ιού που αφαιρεί όλο και περισσότερες ζωές μέσα σε λίγα λεπτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου