Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Πέθανε η μητέρα της Μαρίας Μενούνου

Τρίτη, 4 Μαΐου, 2021

Εθνικός Κήρυξ

Η ομογενής δημοσιογράφος και γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα Μαρία Μενούνος (Maria Menounos). (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File )

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Μετά από έναν δύσκολο αγώνα για τη ζωή της τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η Λίτσα Μενούνου, μητέρα της ομογενούς τηλεπαρουσιάστριας Μαρίας Μενούνου (Maria Menounos) έφυγε από τη ζωή ανήμερα της Ανάστασης, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια.

Η Μαρία Μενούνου έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, με το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα της γράφοντας: «RIP μαμά. Ο Θεός την αγαπούσε τόσο πολύ που την πήρε στην ημέρα του ελληνικού Πάσχα. Χριστός Ανέστη μαμά».

Η Λίτσα Μενούνου τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπασχε από μία σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και έδινε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Να σημειωθεί ότι στα τέλη Νοεμβρίου του 2020, και οι δύο γονείς της Μαρίας Μενούνου νοσηλεύτηκαν με κορωνοϊό, γεγονός που επιβάρυνε σημαντικά την υγεία της μητέρας της.

Στο ξεκίνημα του 2021, η 66χρονη Λίτσα Μενούνου είχε βρεθεί στο νοσοκομείο και η κόρη της είχε συγκινήσει τους πάντες με τη φωτογραφία μέσα στο νοσοκομείο.

Τότε, η Μαρία Μενούνου είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ γύρω. Η μητέρα μου ένιωθε έτσι και έτσι… Τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά και μου απάντησε ναι… Την πήρε την αγκαλιά. Υπομονή και πίστη. Σου στέλνω υπομονή, πίστη και αγάπη».

Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου