Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Παραίτηση υπέβαλαν τα μέλη της Επιτροπής του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου

 Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021 

Εθνικός Κήρυξ

Το Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Αρχείο Εθνικού Κήρυκα

Θεόδωρος Καλμούκος

ΒΟΣΤΩΝΗ. Την παραίτησή τους υπέβαλαν τα μέλη της Επιτροπής του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου με επιστολή τους προς τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, ο οποίος την έκανε δεκτή, όπως πληροφόρησε τον «Ε.Κ.» ο κ. Γρηγόρης Στεφανόπουλος, μέλος της Επιτροπής.

Ανάμεσα στις αιτιάσεις που επικαλούνται είναι και οι εξής:

«Με αυτή μας την επιστολή σας ανακοινώνουμε, με μεγάλη απογοήτευση, την απόφασή μας να παραιτηθούμε από την ‘κανονική’ Επιτροπή Διαχείρισης του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου (Επιτροπή).

Οπως γνωρίζετε από τις συναντήσεις που είχαμε μαζί σας, μετά την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της Σχολής και των Φίλων του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου, σταδιακά ανέκυψαν διάφορα σοβαρά προβλήματα, τα οποία όμως δυστυχώς επιλύθηκαν μόνο μερικώς, δημιουργώντας έτσι θέματα σοβαρής δυσλειτουργίας και ακόμη δυσπιστίας στη συνεργασία μεταξύ της Διοίκησης της Σχολής και της Επιτροπής μας. Ετσι, καταλήξαμε στη λυπηρή κατάσταση του παρελθόντος.

Ιδιαίτερης σημασίας για τα μέλη της Επιτροπής μας ήταν ο διορισμός από τον Πρόεδρο της Σχολής κ. Καντώνη, της νέας ‘Συμβουλευτικής Επιτροπής Πολιτιστικών Υποθέσεων’ της Σχολής και την πρόσληψη προσώπου επί πληρωμή ειδικά για την επιτροπή αυτή. Αυτό όχι μόνο δεν προβλεπόταν από τη Συμφωνία που υπογράψαμε, άλλα θεωρούμε ότι είναι και ενάντια στο πνεύμα αυτής, μιας και η μοναδική επιτροπή που αναφέρεται στη Συμφωνία είναι η Επιτροπή (MCC Committee), πάντα βέβαια υπό την αιγίδα της Σχολής και την υψηλή επίβλεψη της Σεβασμιότητας σας».

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου