Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Όλγα Κεφαλογιάννη: Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα – Όλες οι λεπτομέρειες

 Τετάρτη, 5  Μαΐου, 2021

Με τα ιερά δεσμά του γάμου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας ενώθηκαν την Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου στις Σπέτσες.

Την είδηση έκανε γνωστή η Όλγα Κεφαλογιάννη με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή πολιτικός το πρωί της Τρίτης (04/05) ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία απεικονίζονται δυο σώματα φορώντας βέρες στα χέρια, χωρίς να φαίνονται όμως τα πρόσωπα.

Η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία λόγια από το απόσπασμα του ύμνου της αγάπης που διαβάζεται την Κυριακή του Πάσχα «Ύμνο της αγάπης»:

«Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη.” Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», κάνοντας tag τον Μίνωα Μάτσα.

Στο γάμο ήταν καλεσμένοι στενοί συγγενείς.

Όπως αναφέρει το asisters.gr η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα, στις Σπέτσες, το οποίο ήταν στολισμένο με παιώνιες σε λευκό σομόν και κοραλί αποχρώσεις.

Η νύφη φορούσε φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα. Το ζευγάρι έκανε την είσοδο μαζί, με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

Για μπομπονιέρα, επέλεξαν ένα πιάτο ζωγραφισμένο στο χέρι στολισμένο με ένα τούλινο πουγκί με κουφέτα και τα ονόματα του ζευγαριού με την ημερομηνία του γάμου τους.

O γάμος έγινε με κουμπάρες την Τζένη Μήτση και την πρώτη ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Τα μέλη της οικογένειας αλλά και στενοί φίλοι του ζευγαριού ήταν εκεί και έδωσαν το παρών για να γιορτάσουν το γάμο του ζευγαριού και να τους δώσουν τις ευχές τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε μιλήσει για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, επισημαίνοντας πως «όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του.

Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία.

Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου