Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ανοίγει η Θεολογική Σχολή Βοστώνης τον Σεπτέμβριο

 Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021 

Εθνικός Κήρυξ

Από την έναρξη του Ακαδημαϊκού έτους στη Θεολογική Σχολή τον Σεπτέμβριο του 2019. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟ «Ε.Κ.»/HCHC

ΒΟΣΤΩΝΗ. Ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου και της Θεολογικής Σχολής του Τιμίου Σταυρού Βοστώνης ανακοίνωσε ότι προγραμματίζει να ανοίξει τη Σχολή για την αυτοπρόσωπη παρουσία των φοιτητών για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος, το οποίο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού τα μαθήματα γίνονται εξ’ αποστάσεως, καθώς και οι υπόλοιπες δραστηριότητες και εκδηλώσεις της Σχολής, συμπεριλαμβανομένης και της τελετής απονομής των πτυχίων, όπως έγραψε ο «Ε.Κ.» στο φύλλο της Τετάρτης 12 Μαΐου.


Στο ανακοινωθέν που εξέδωσε η Σχολή αναγράφονται, ανάμεσα στα άλλα, πως «με την αυξανόμενη διαθεσιμότητα των εμβολίων και την αναμενόμενη ύφεση μετάδοσης του ιού, το άνοιγμα θα σηματοδοτήσει επιστροφή για την εμπειρία των φοιτητών του Ελληνικού Κολεγίου και της Θεολογικής Σχολής με μορφή κανονικότητας. Θα δοθεί η ευκαιρία στους φοιτητές να απολαύσουν και πάλι πολλά εξαιρετικά στοιχεία της μαθητεία τους».

Το σχέδιο όπως έχει δομηθεί αυτή τη στιγμή είναι για αυτοπρόσωπη παρουσία μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας. Τα μαθήματα για το φθινοπωρινό ακαδημαϊκό εξάμηνο θα αρχίσουν στις 7 Σεπτεμβρίου 2021. Το εαρινό εξάμηνο θα αρχίσει για όλους τους φοιτητές στις 18 Ιανουαρίου 2022.

Οπως και κατά τα ακαδημαϊκά έτη 2020 και 2021 το ίδρυμα θα εφαρμόσει όλες τις κατευθυντήριες υποδείξεις πολιτειακές, ομοσπονδιακές, της πόλης και του Ελληνικού Κολεγίου και Θεολογικής Σχολής, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η διακινδύνευση μετάδοσης του ιού. Επί πλέον, όλοι οι φοιτητές, οι καθηγητές και το υπαλληλικό προσωπικό θα απαιτηθεί να έχουν πλήρως εμβολιασθεί μέχρι τις 17 Αυγούστου 2021. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν κατά τους επόμενους μήνες, καθώς η Διεύθυνση της Σχολής παρακολουθεί και αξιολογεί την κατάσταση.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Καντώνης τόνισε πως «είμαι περήφανος για το γεγονός που το Ελληνικό Κολέγιο και η Θεολογική Σχολή έχουν διατηρήσει την κοινότητα και τους χώρους ασφαλείς. Η επιτυχία μας έγκειται στον προσεκτικό σχεδιασμό και την εφαρμογή του. Επίσης, είμαι υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο οι φοιτητές τήρησαν τις κατευθυντήριες οδηγίες και συνεργάσθηκαν στενά με τη Διεύθυνση και το καθηγητικό Σώμα. Χωρίς τη συνεργασία τους δεν θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε το άνοιγμα για την επιστροφή τους στη Σχολή».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου